Ingyenes szállítás 25000 Ft feletti rendelésnél

Egészségmagazin A-tól, Z-ig

minden, amit tudni érdemes

A HAVITA egészségmagazin célja, hogy segítsen utat mutatni, miként tudunk egészségesebben élni. Mesélünk a testmozgás, az egészséges étkezés és a szépségápolás praktikáiról és megismerheted, egy-egy vitamin miért olyan fontos és milyen jótékony hatásokkal rendelkezik.

Vitaminok szedése reggel vagy este, esetleg napközben? Melyik vitaminok mikor hasznosulnak a legjobban, illetve miket érdemes még figyelembe venni?
Vajon melyek a legfontosabb vitaminok a nők számára? Nem mindegy milyen kiegészítőt választasz!
Tüdővitamint keresel? Megmutatjuk mely vitaminok járulhatnak hozzá a tüdőd egészségéhez és, hogy hogyan védheted tüdőd a megbetegedésektől.
A jód hatása a szervezetre igen sokrétű. A pajzsmirigyen keresztül érinti a hormonháztartást, de a magzat fejlődésére is hatással van. Tudd meg miben van jód, hogy küzdeni tudj a jódhiány ellen!
Mi a hosszú élet titka? Hogyan lehet sokáig, egészségben élni? Bizonyára téged is foglakoztatnak ezek a kérdések, most ezzel a cikkel egy lépéssel közelebb kerülünk a megválaszolásához.
A szem az egyik legfőbb érzékszervünk, így kiemelt figyelmet kell szentelni számára. Cikkünkben összegyűjtöttük a 7 legfőbb szemvitamint, a szem egészségéért felelős tápanyagot.
Milyen vitamin kell a szívnek? Hogyan ápold szíved és érrendszered egészségét? Ebből a cikkünkből megtudhatod, hogyan előzheted meg a bajt.
Melyik a legjobb hajvitamin? Erre nincs egzakt válasz! Viszont ne engedjük félrevezetni magunkat mert van, amikor nem egy hajvitamin a legjobb hajvitamin…
A megfelelő terhesvitamin kiválasztása sok fejtörést okozhat azoknak, akik nem tudják, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni. Az alábbi cikkünkből megtudhatod, hogy mit érdemes szem előtt tartani a terhesvitamin kiválasztásakor.
Mi a hialuronsav hatása a szervezetedre? Vannak-e mellékhatásai? Bőröd, csontod és szemed is profitálhat az alkalmazásából! Olvass tovább!

Vitamin teszt

Már az egészségmagazint is átolvastad és még így sem vagy biztos a választásodban? Töltsd ki a szakértőnk által összeállított kérdőívet és megtudod melyik a számodra megfelelő vitamin.