Ingyenes szállítás 25000 Ft feletti rendelésnél

Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Gyakran ismételt

kérdések

Termékeinkkel kapcsolatos kérdések

Célunk az egészségmegőrzés prémium kivitelben.

Egy doboz HAVITA-ban 31 darab kis csomag található. Minden kis csomagban pedig az egy napra szükséges összes vitamin lapul, tehát egy doboz tartalmazza az összes vitamint, ami a szervezet számára kiemelten fontos. Nem kell dobozokat tárolni, minden vitaminod rendszerezve van. Ez egy kész, hatékony megoldás, hisz nem neked kell összeállítani a vitaminkúrát, mi megtettük helyetted. 

HAVITA Health Bronze egészségmegőrzés multivitamin:
Alapcsomagunk megfelelő választás lehet, ha kiegyensúlyozott táplálkozás és átlagos fizikai- valamint szellemiaktivitás mellett szeretnéd folyamatosan biztosítani szervezeted számára szükséges alapvető vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket. Jó választás lehet, ha gyakran fáradékonynak, levertnek érzed magad, esetleg a vitaminhiány más tüneteit tapasztalod magadon. Egy termékben megkapod a C- és D-vitamin kapszulát, B-komplex kapszulát kiegészítve A-, E- és K-vitaminnal, ásványi anyag komplex kapszulát, valamint további kalciumot és magnéziumot tartalmazó kapszulát.
Cél: egészségmegőrzés

HAVITA Health Silver energialöket multivitamin:
Amennyiben átlagos fizikai és szellemi aktivitású felnőtt vagy, akkor a HAVITA Health Silver jó választás lehet számodra. Tartalmazza a szervezeted számára szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket, ezen felül Omega-3-mal is kiegészítettük alapcsomagunkhoz képest, hogy szív- és érrendszered is hatékonyan támogathasd, valamint ízületeid normál állapotának fenntartását is segíthesd.
Cél: energialöket

HAVITA Health Gold regeneráció multivitamin:
Elsősorban nehéz fizikai munkát végző vagy sportoló felnőtteknek kifejlesztett vitamin csomag, mely tartalmazza a szervezeted számára szükséges vitaminokat a megfelelő mennyiségben és minőségben. Magas kalcium és magnézium tartalma miatt az izomsérülések kockázatát mérsékli. Az emelt hatóanyagú ásványianyag tabletta hatékonyan pótolja a sportolás során elvesztett nyomelemeket. Egyetlen készítménnyel biztosíthatod az egészségedhez nélkülözhetetlen tápanyagokat.
Cél: regeneráció

HAVITA Health&Beauty szépségápolás multivitamin:
28 féle hatóanyaggal a legkomplexebb szépségvitamin és immunrendszert támogató termékünk. A HAVITA Health&Beauty szépségvitamin a Te szervezeted egészséges működéséhez szükséges vitaminokon, ásványi anyagokon és nyomelemeken felül most emelt dózisban tartalmaz A-, E- és B7 (biotin) vitaminokat, hialuron savat, kollagént és Q10 koenzimet, melyek elengedhetetlen tápanyagok a szép hajért, a ragyogó bőrért, és az erős, egészséges körmökért.
Cél: szépségápolás

HAVITA Health&Mental mentális egészség multivitamin:
Prémium, komplex multivitamin felnőtteknek, amely a benne található 27 féle hatóanyagának köszönhetően egyaránt alkalmas immunerősítésre, stresszkezelésre, a memória és az agyi funkciók javítására, agyserkentésre. A B-vitaminok támogatják az idegsejtek működését, illetve az energiatermelési folyamatokat.
A kalcium javítja az idegsejtek közti kommunikációt.
A magnézium növeli a B-vitaminok hatékonyságát, javítja a memóriát.
Az Omega-3 szintén serkenti a memóriát, támogatja az idegrendszert.
A Ginkgo biloba hatékonyan támogatja az agy vér- és oxigénellátását.
A Ginzeng gyökér fokozza a szellemi- és fizikai teljesítményt.
A lecitin a memóriát, illetve a koncentrációs képességet javítja.
A D-vitamin mérsékeli a szorongás tüneteit.
Cél: mentális egészség

HAVITA Health Bronze egészségmegőrzés multivitamin:

Napi adag:
2 db C- és D-vitamin kapszula
1 db B-komplex kapszula
2 db Kalcium-Magnézium kapszula
1 db Ásványi anyag kapszula

A csomag tartalma 31 napra elegendő.

HAVITA Health Silver energialöket multivitamin:

Napi adag:
2 db C- és D-vitamin kapszula
1 db B-komplex kapszula
2 db Kalcium-Magnézium kapszula
1 db Ásványi anyag kapszula
1 db Omega-3 kapszula

A csomag tartalma 31 napra elegendő.

HAVITA Health Gold regeneráció multivitamin:

Napi adag:
2 db C- és D-vitamin kapszula
1 db B-komplex kapszula
4 db Kalcium-Magnézium kapszula
1 db Ásványi anyag kapszula
1 db Omega-3 kapszula

A csomag tartalma 31 napra elegendő.

HAVITA Health&Beauty szépségápolás multivitamin:

Napi adag:
1 db C+D vitamin tabletta
1 db B komplex kapszula
1 db Ásványi anyag komplex tabletta
1 db Kalcium-Magnézium tabletta
1 db Omega 3 lágyzselatin kapszula
2 db HAVITA Beauty kapszula

A csomag tartalma 31 napra elegendő.

HAVITA Health&Mental mentális egészség multivitamin:

Napi adag:
1 db C+D vitamin kapszula
1 db B komplex kapszula
1 db Ásványi anyag komplex kapszula
2 db Kalcium-Magnézium kapszula
2 db Omega 3 lágyzselatin kapszula
2 db HAVITA Mental kapszula

A csomag tartalma 31 napra elegendő.

Termékeink Magyarországon GMP és HACCP minősítéssel rendelkező csúcstechnológiás gépparkkal felszerelt üzemben készülnek, saját receptúra és fejlesztés alapján, hazai és nemzetközi igényeket szem előtt tartva. További információkért látogass el a RÓLUNK oldalra és ismerd meg a HAVITA multivitamin családot.

Igen, mert minden termékünk nyilvántartásba vételre került az Országos Gyógyszerészeti-és Élelmezés-egészségügyi Intézet rendszerében, így termékeink notifikációs számmal rendelkeznek. Továbbá a jogszerű működéshez elengedhetetlen FELIR azonosítóval (AB3690447) és tevékenység azonosítóval (NEBIH1057845202) is rendelkezünk.

Bronze:
Silver:
Gold:
Beauty:
Mental:

Termékeink fogyasztása 16 éves kortól ajánlott, de kiskorú fogyasztók esetében a termékeink fogyasztása a szülő felelőssége.

A termékek nem tartalmaznak olyan összetevőt, amik ellenjavallanák.

Alapvetően a vitaminok az emberi szervezet egészséges működését támogatják. Hosszabb ideje fennálló, krónikus betegség esetén, vagy ha állandó jelleggel gyógyszert szed, mindig érdemes kezelőorvossal konzultálni bármilyen termék alkalmazása előtt.

A termékek nem tartalmaznak olyan összetevőt, amik ellenjavallanák.

Ginkgo biloba tartalma miatt HAVITA Health&Mental termékünk fogyasztása terhesség és szoptatás alatt nem ajánlott, többi termékünk viszont nem tartalmaz ginkgo bilobát.

Health Bronze termékünket fogyaszthatják, a többi termékünk halolaj kapszulát tartalmaz.

Termékeinket úgy alakítottuk ki, hogy egy tasak tartalma a napi vitamin szükségletet kielégítse, így napi egy tasaknyi vitamint javasolt szedni a webáruházban a termékek adatlapján feltüntetett időbeosztás szerint, megfelelő mennyiségű folyadékkal.

Savlekötők szedése esetén a gyógyszer és a vitamin bevétele között javasolt pár órát várni.

Semmi baj nem történik, ha kimarad egy vagy két alkalom, ez semmilyen negatív hatást nem gyakorol szervezetedre, de ha nem szeded folyamatosan a vitaminokat, úgy azok jótékony hatásaira sem számíthatsz.

Vitaminjaink nem időszakos szedésre összeállított vitaminok, hanem folyamatos szedés esetén tudják biztosítani a táplálkozásból kimaradó vitaminokat, ásványi anyagokat.

Ha kimarad egy alkalom, nem szükséges másnap kétszer annyi kapszulát bevenni.

Napi szükségletnek megfelelően lettek összeállítva a tasakok tartalmai, így nem ajánljuk, hogy többet vegyél be belőlük.

A doboz alján, az ”EXP:” jelzi a termék fogyaszthatóságának idejét hónap/év megjelölésével.
EXP az angol Expiration Date szó rövidítése, ami magyarul lejárati dátumot jelent.

Például: EXP: 03/2024, ezt úgy kell értelmezni, hogy a termék lejárati dátuma 2024. március.

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

A jelenség teljesen természetes, aggodalomra nincs okod. Az elszíneződés akkor alakul ki, amikor a vákuumcsomagolás során a tabletták összesimulnak és a halolaj lágyzselatin kapszula külseje érintkezik a C-D vitamin kapszula anyagával. Ilyenkor a kapszula természetes sárga színét adó karotin elszíneződik, ezért láthatod rajta a barna foltot, ez okozhatja a kapszulák “összeragadását”. A kapszulákra természetesen semmilyen negatív hatással nincsen a jelenség, a fogyasztásuk biztonságos.

Ügyfélszolgálattal kapcsolatos kérdések

NévHAVITAMIN Kft.

Székhely2636 Tésa, Petőfi utca 16.

Levelezési cím2636 Tésa, Petőfi utca 16.

Nyilvántartásba vevő hatóságBudapest Környéki Törvényszék

Cégjegyzékszám13-09-211931

Adószám24337308-2-13

KépviselőFülep Edina

E-mail: info@havitamin.hu

Honlap: http://havitamin.hu

Bankszámlaszám: 11703006-25971956

Ügyfélszolgálatunkkal, e-mailban is felveheted  a kapcsolatot az info@havitamin.hu e-mail címen, illetve postai úton a 2636 Tésa, Petőfi utca 16. postacímen.

Postacímünkön személyes ügyfélfogadásra nincs lehetőség!

Szállítással és fizetéssel kapcsolatos kérdések

Express Logistics System kft 
Székely: Budapest, Baross u. 75-77, 1047
Telefonszám: (06 1) 447 7777

Weboldal: www.xlsfutar.hu

IDE  kattintva éred el logisztikai partnerünk nyomon követési rendszerét, a nyomon követéshez szükséged lesz a csomagazonosítódra.

(06 1) 447 7777 telefonszámon hétfőtől péntekig 8:00 – 16:00 – ig vagy e-mailben az ugyfelszolgalat@xlsfutar.hu e-mail címen. 

Amennyiben az utánvétes vásárlási módot választottad, úgy a futárnál van lehetőséged bankkártyával fizetni.

A szállítás 2-3 napot vesz igénybe.

A futárszolgálat két alkalommal kísérli meg kivinni a terméket, így az első elszalasztott átvétel után még van módod átvenni a csomagot.

A futárszolgálat a rendeléskor megadott telefonszámodon SMS-ben az e-mail címeden pedig e-mail-ben értesít a szállítás várható időpontjáról.

A kézbesítéskor észrevehető sérülés esetén a logisztikai szolgáltató munkatársától kérni kell a kárjegyzőkönyv felvételét. 
Ha a küldemény sérülése kézbesítéskor nem állapítható meg, akkor a kézhezvételt követő 3 munkanapon belül bejelentést kell tenni a logisztikai szolgáltatónál a sérülésről.
A kivizsgáláshoz mindenképpen szükség lesz a termékre és annak csomagolására, így azt mindenképp őrizd meg eredeti állapotban, és készíts fotót a sérülésről.
 
Bővebb információhoz az ugyfelszolgalat@xlsfutar.hu címen vagy hétfőtől péntekig 8:00-16:00-ig a +36 1 44 77 777 telefonszámon juthatsz.
A logisztikai szolgáltató 30 nap alatt köteles kivizsgálni a bejelentést.
A logisztikai szolgáltató által megalapozottnak talált bejelentés esetén a kárösszeg kifizetéséről az elbírálástól számított 8 naptári napon gondoskodik.
A logisztikai szolgáltató igényt tarthat az általa elfogadott, nem postai szolgáltatás során bekövetkezett kártérítésekhez kapcsolódó károsodott vagyontárgyakra.

25.000 forint összeg feletti rendelés esetén ingyenes a szállítás.

25.000 forint alatt a házhozszállítás díja 1890 forint, 25.000 forint felett INGYENES a házhozszállítás.

Igen, rendelhetsz utánvéttel.

Sajnos még nem szállítunk külföldre, de terveink közt szerepel.

Elállással kapcsolatos kérdések

Elállási szándékodat e-mail-ben az info@havitmain.hu e-mail címen tudod jelezni. 

Az átvételtől számított 14 napon belül tudod elállási szándékod jelezni.

HAVITAMIN KFT
1047 Budapest, Baross u 75-77

E-mail cím: info@havitamin.hu

Személyesen sajnos nem tudod visszahozni a terméket!

Amennyiben a terméket visszakaptuk és az sértetlen, bontatlan úgy 8 napon belül visszautaljuk az összeget, az elállási nyilatkozatban megadott bankszámlaszámra.

Elállási nyilatkozatod megtételének napjától 14 napod van arra, hogy elküld nekünk a terméket.
Szükség esetén a feladási időt Neked kell igazolnod (például egy feladóvevénnyel).

Visszaküldéssel kapcsolatos díjak Téged terhelnek és utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni!

Elállási szándékod csak és kizárólag sértetlen, bontatlan termék esetén tudod gyakorolni.

Internetes vásárlás esetén az elállás joga csak fogyasztókra vonatkozik, így sajnos céges rendelés esetén nem tudsz elállni rendelésedtől.

Vásárlással kapcsolatos kérdések

Nem, regisztráció nélkül is adhatsz le rendelést a weboldalon vagy telefonon keresztül is, de előfizetéses szolgáltatásunkat csak regisztrált felhasználók tudják igénybe venni. Rendelésed leadásakor be tudod jelölni, hogy szeretnél-e regisztrálni, vagy IDE kattintva is megteheted.

Webáruházunk úgy lett kialakítva, hogy egyesével is tudsz rendelni termékeket, akár egyszerre többet is, de előfizetéses szolgáltatásunkat is igénybe veheted. Előfizetéses szolgáltatás igénybevétele esetén kedvezményes áron juthatsz hozzá termékeinkhez.

6-12 hónapos hűségedet értékeljük és cserébe számos kedvezményt biztosítunk. Előfizetéses szolgáltatás esetén a termékek ára kedvezőbb és a szállítás ingyenes.

Nálunk nem csak mennyiségi kedvezmény van, a 6-12 doboz vitamin a helyet foglalja, és nem várjuk el Tőled, hogy egyszerre fizess több tízezret csak azért, hogy kedvezményesen juthass a termékekhez.

Előfizetéses szolgáltatásunkról bővebb információt IDE kattintva találsz.

E-mail-ben folyamatosan tájékoztatunk rendelésed státuszáról, amennyiben regisztrált felhasználónk vagy, a Rendeléseim menüpontban is láthatod rendelésed állapotát, de ügyfélszolgálatunk elérhetőségein is kérhetsz róla információt.

Amennyiben problémád adódott a rendeléseddel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot ügyfélszolgálatunk elérhetőségeinek bármelyikén.

Amíg nem adjuk át csomagodat a logisztikai szolgáltató részére, addig lehetőséged van a rendelésed módosítására. Csomagod státuszáról folyamatosan tájékoztatunk, így azt is tudni fogod, hogy az mikor kerül átadásra. Módosítási szándékod ügyfélszolgálatunk elérhetőségein tudod megtenni.

Amíg nem adjuk át csomagodat a logisztikai szolgáltató részére addig lehetőséged van a rendelésed lemondására. Csomagod státuszáról folyamatosan tájékoztatunk, így azt is tudni fogod, hogy az mikor kerül átadásra. Ha már csomagodat átadtuk és nem tartasz igényt rá, akkor elállási jogodat gyakorolhatod (kivéve, ha cégként rendeltél). Ügyfélszolgálatunk elérhetőségein tudod rendelésed lemondani.

Energikus kezdőlöket: szerezd meg a 5%-os kedvezmény kupont és ismerd meg az egészséges élet titkait!

Energikus kezdőlöket: szerezd meg a 5%-os kedvezmény kupont és ismerd meg az egészséges élet titkait!