Barion Pixel
Ingyenes szállítás 25000 Ft feletti rendelésnél

Rólunk

A HAVITA termékeinek ereje a minőségi alapanyagok gondos
összeállításában és a praktikus csomagolásban rejlik.

Havita termékei - multivitamin a mindennapokban.

Miben különlegesek a HAVITA termékei?

Szakértők bevonásával állítottunk össze egy olyan multivitamin családot, ami a piaci átlagnál optimálisabb hatóanyagtartalommal rendelkezik, emellett a praktikus kiszerelésnek köszönhetően válogatás nélkül könnyedén, bárhová magunkkal vihetjük.

Az 5 csomag létrehozásával arra törekedtünk, hogy minél több ember megtalálhassa köztük a számára ideálisat.

Ezt kiegészítve hoztuk létre ingyenes szolgáltatásunkat, mellyel személyre szabottan segítünk választani mindenkinek, aki még bizonytalan abban, milyen vitaminokra van szüksége.

Havita termékei - multivitamin a mindennapokban.

A HAVITA termékeinek sikerét számos pozitív vásárlói visszajelzés és növekvő értékesítési hálózatunk bizonyítja.

Minőségi magyar gyártású vitamin.

Egy magas minőségű, magyar gyártású vitamincsalád kifejlesztése volt a célunk, hogy termékeink felhasználóit energiával lássuk el a mindennapokban, csökkentve a betegség kialakulásának kockázatát.

Ez mára már nem csak egy álom, megvalósítottuk a www.havitamin.hu-t, ahol a fejlesztés során a vásárlók problémáira kerestük a megoldást.

Rengetegféle vitaminos doboz hever az asztalomon, melyek közül mindig, hol az egyik, hol a másik fogy el…Nem is tudom pontosan, milyen kiegészítőkre van szüksége a szervezetemnek… 

Felfigyeltünk ezekre a problémákra, hogy nem elég általános vitaminokat forgalmazni, általános kiszerelésben, ha valódi megoldást szeretnénk nyújtani. Ezért gondosan összeállítottunk 5 különböző, OGYÉI engedéllyel rendelkező vitaminkészítményt.

Minden dobozban 31 kicsi, de komplex csomag található és minden csomagban a legfontosabb vitaminok kapnak helyet, melyek egy-egy napra elegendőek. Fejlesztéseinknek köszönhetően termékkínálatunk a jövőben is permanensen bővül, a magyarországi és nemzetközi igényeket is szem előtt tartva.

A termékfejlesztés folyamatos, fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy minél több ember számára elérhetőek legyenek a HAVITA termékei. A vásárlói visszajelzéseknek köszönhetően tudjuk, miben tudunk még fejlődni. Jelenleg is a kínálatunkat bővítjük, egy gyermekek számára optimális, magyar gyártású vitamin megalkotását céloztuk meg, amely a közeljövőben bevezetésre kerül.

Ügyfeleink elégedettsége meghatározó a számunkra, ezért megbízható szolgáltatást és támogató, humánus ügyfélszolgálatot biztosítunk, emellett termékeink gyártásánál és a működéshez szükséges kiadásoknál a költséghatékonyságra törekszünk, hogy a minőség mellett az árak is elérhetőek legyenek az egészségre vágyóknak.

A HAVITA termékei 100%-ban magyar gyártású, GMP és HACCP minősítéssel rendelkező csúcstechnológiás gépparkkal felszerelt üzemben készülnek. Saját receptúra és fejlesztés alapján.

Termékeinkbe csak ellenőrzött és biztonságos forrásból származó alapanyagok kerülnek, ezen komponensek kiválasztása a legfrissebb táplálkozástudományi kutatási eredményekre alapozva történik.

A minél széleskörűbb felhasználhatóság érdekében mesterséges adalékanyagokat, színezéket, glutén- és tejszármazékokat sem a kapszula sem a hatóanyag komplex nem tartalmaz.

Fontos számunkra a problémaorientált szemlélet, termékeink ezt követve kerültek kialakításra, annak céljából, hogy a felhasználók életminőségét javíthassuk.

Havita termékei - multivitamin a mindennapokban.

Személyes indíttatás

Gyermekkoromban autoimmun vesebetegséget diagnosztizáltak nálam, ami nagyon nagy megmérettetés volt számomra és a családom számára egyaránt.
Hussy Péter vagyok a HAVITA tulajdonosa.

A betegség következtében szteroidos és kemoterápiás kezelést kaptam. A javulásban mégis nagy szerepet játszott egy természetgyógyász, akinek hatására fordultam a természetes kiegészítők és a vitaminok felé.

Így már fiatalon szembesülnöm kellett azzal, hogy az egészség mekkora kincs, és hogy az egészségügyi problémák miatt milyen megpróbáltatásokon és kihívásokon kell keresztül menniük az embereknek.

Határozottan kijelenthetem, hogy a megelőzés és az egészség megőrzése sokkal kisebb erőfeszítésbe kerül és kisebb költségekkel jár, mint egy felmerülő problémával szembesülni és megküzdeni. 

Két évvel ezelőtt (Covid-19 kirobbanásakor) nehéz időszaknak néztem elébe, mivel a korábbi betegség miatt veszélyeztetett csoportba tartoztam, de a vitamin dózis megemelésével és egészséges táplálkozással, könnyebb tünetekkel, pár nap alatt átvészeltem a betegséget.

“Az orvos kezel, a természet gyógyít.”

A betegséget leküzdve, most fitten és energikusan kimondhatom: az egészségmegőrzés nagyon fontos és ebben nagy szerepe van szervezetünk vitaminháztartásának. Emiatt, a HAVITA termékeinél a legnagyobb alapossággal jártunk el, hogy praktikus kiszerelésben, ideális összetételű, magyar gyártású vitaminokat tegyünk elérhetővé mindenki számára.

Energikus kezdőlöket: szerezd meg a 10%-os kedvezménykupont és ismerd meg az egészséges élet titkait!

Energikus kezdőlöket: szerezd meg a 10%-os kedvezménykupont és ismerd meg az egészséges élet titkait!

Szuper akció!

Iratkozz fel most és a szuper tartalmak mellett 10%-ot elengedünk az első vásárlásod összegéből.