Ingyenes szállítás 25000 Ft feletti rendelésnél

Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Rólunk

A HAVITA termékeinek ereje a minőségi alapanyagok gondos
összeállításában és a praktikus csomagolásban rejlik.

Havita termékei - multivitamin a mindennapokban.

Miben különlegesek a HAVITA termékei?

Szakértők bevonásával állítottunk össze egy olyan multivitamin családot, ami a piaci átlagnál optimálisabb hatóanyagtartalommal rendelkezik, emellett a praktikus kiszerelésnek köszönhetően válogatás nélkül könnyedén, bárhová magunkkal vihetjük.

Az 5 csomag létrehozásával arra törekedtünk, hogy minél több ember megtalálhassa köztük a számára ideálisat.

Ezt kiegészítve hoztuk létre ingyenes szolgáltatásunkat, mellyel személyre szabottan segítünk választani mindenkinek, aki még bizonytalan abban, milyen vitaminokra van szüksége.

Havita termékei - multivitamin a mindennapokban.

A HAVITA termékeinek sikerét számos pozitív vásárlói visszajelzés és növekvő értékesítési hálózatunk bizonyítja.

Minőségi magyar gyártású vitamin.

Egy magas minőségű, magyar gyártású vitamincsalád kifejlesztése volt a célunk, hogy termékeink felhasználóit energiával lássuk el a mindennapokban, csökkentve a betegség kialakulásának kockázatát.

Ez mára már nem csak egy álom, megvalósítottuk a www.havitamin.hu-t, ahol a fejlesztés során a vásárlók problémáira kerestük a megoldást.

Rengetegféle vitaminos doboz hever az asztalomon, melyek közül mindig, hol az egyik, hol a másik fogy el…Nem is tudom pontosan, milyen kiegészítőkre van szüksége a szervezetemnek… 

Felfigyeltünk ezekre a problémákra, hogy nem elég általános vitaminokat forgalmazni, általános kiszerelésben, ha valódi megoldást szeretnénk nyújtani. Ezért gondosan összeállítottunk 5 különböző, OGYÉI engedéllyel rendelkező vitaminkészítményt.

Minden dobozban 31 kicsi, de komplex csomag található és minden csomagban a legfontosabb vitaminok kapnak helyet, melyek egy-egy napra elegendőek. Fejlesztéseinknek köszönhetően termékkínálatunk a jövőben is permanensen bővül, a magyarországi és nemzetközi igényeket is szem előtt tartva.

A termékfejlesztés folyamatos, fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy minél több ember számára elérhetőek legyenek a HAVITA termékei. A vásárlói visszajelzéseknek köszönhetően tudjuk, miben tudunk még fejlődni. Jelenleg is a kínálatunkat bővítjük, egy gyermekek számára optimális, magyar gyártású vitamin megalkotását céloztuk meg, amely a közeljövőben bevezetésre kerül.

Ügyfeleink elégedettsége meghatározó a számunkra, ezért megbízható szolgáltatást és támogató, humánus ügyfélszolgálatot biztosítunk, emellett termékeink gyártásánál és a működéshez szükséges kiadásoknál a költséghatékonyságra törekszünk, hogy a minőség mellett az árak is elérhetőek legyenek az egészségre vágyóknak.

A HAVITA termékei 100%-ban magyar gyártású, GMP és HACCP minősítéssel rendelkező csúcstechnológiás gépparkkal felszerelt üzemben készülnek. Saját receptúra és fejlesztés alapján.

Termékeinkbe csak ellenőrzött és biztonságos forrásból származó alapanyagok kerülnek, ezen komponensek kiválasztása a legfrissebb táplálkozástudományi kutatási eredményekre alapozva történik.

A minél széleskörűbb felhasználhatóság érdekében mesterséges adalékanyagokat, színezéket, glutén- és tejszármazékokat sem a kapszula sem a hatóanyag komplex nem tartalmaz.

Fontos számunkra a problémaorientált szemlélet, termékeink ezt követve kerültek kialakításra, annak céljából, hogy a felhasználók életminőségét javíthassuk.

Havita termékei - multivitamin a mindennapokban.

Energikus kezdőlöket: szerezd meg a 5%-os kedvezménykupont és ismerd meg az egészséges élet titkait!

Energikus kezdőlöket: szerezd meg a 10%-os kedvezménykupont és ismerd meg az egészséges élet titkait!