Barion Pixel

Ingyenes szállítás 25000 Ft feletti rendelésnél

Egészségmagazin A-tól, Z-ig

Kiemelt cikkeink.

Egészségmagazin

minden, amit tudni érdemes

A HAVITA egészségmagazin célja, hogy segítsen utat mutatni, miként tudunk egészségesebben élni. Mesélünk a testmozgás, az egészséges étkezés és a szépségápolás praktikáiról és megismerheted, egy-egy vitamin miért olyan fontos és milyen jótékony hatásokkal rendelkezik.

Melyik a legjobb hajvitamin? Erre nincs egzakt válasz! Viszont ne engedjük félrevezetni magunkat mert van, amikor nem egy hajvitamin a legjobb hajvitamin…
Tudd meg mi kell az erős és egészséges körmökhöz! A köröm vitaminjai közé sorolhatjuk a biotint, cinket és a vasat is. Tovább hasznos tippekért!
Vannak tápanyagok, amik biztosításával kiemelten támogathatod bőröd egészségét. Összeszedtük számodra a szerintünk 8 legfontosabb vitamin, ásványi anyagot és további tápanyagokat, amik megfelelő alkalmazásával a te bőröd is tökéletes és bársonyosan puhává válhat.
Hajnövesztő vitaminok és ásványi anyagok. Mire van szüksége a hajdnak, hogy egészséges és ragyogó legyen? Hajhullás elleni vitaminok és tápanyagoka cikkben!

Vitamin teszt

Már az egészségmagazint is átolvastad és még így sem vagy biztos a választásodban? Töltsd ki a szakértőnk által összeállított kérdőívet és megtudod melyik a számodra megfelelő vitamin.

Mi a hosszú élet titka? Hogyan lehet sokáig, egészségben élni? Bizonyára téged is foglakoztatnak ezek a kérdések, most ezzel a cikkel egy lépéssel közelebb kerülünk a megválaszolásához.
A vitaminokat csoportosíthatjuk oldódásuk szempontjából zsírban- és vízben oldódó vitaminokra.A legtöbb vitamin a vízben oldódók családjába tartozik.