Ingyenes szállítás 25000 Ft feletti rendelésnél

Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Tongkat Ali: varázslatos ősi gyógynövény Ázsiából a fáradhatatlan energiáért, az acélos egészségért!

Vitamin teszt

Ha még nem vagy biztos a választásodban, akkor töltsd ki a szakértőnk által összeállított kérdőívet, hogy meg tudd melyik a számodra megfelelő vitamin.

Tartalomjegyzék

Rejtélyekkel teli, ősi erdők mélyén rejtőzik egy titokzatos növény, amely szinte varázslatos hatással bír az emberi testre és lélekre. A Tongkat Ali, amely “maláj ginzeng” néven is ismert, nem csupán egy hagyományos ázsiai gyógymód, hanem egy modern tudomány által is felfedezett, elképesztően sokoldalú gyógynövény. Ez a lenyűgöző élőlény képes fokozni a fizikai teljesítményt, erősíteni az immunrendszert, és revitalizálni a szexuális egészséget, miközben titokzatos eredete és számos felhasználási módja továbbra is kíváncsiságra ösztönzi az emberiséget. Tarts velünk és tekints be velünk részletekbe menően a Tongkat Ali világába.

Mi a Tongkat Ali?

A Tongkat Ali egy olyan cserjefaj, amely akár a 10 méter magasságot is elérheti. A növény minden része felhasználható valamilyen formában, azonban értékes hatóanyagai miatt leginkább a gyökérzete kerül feldolgozásra. Az érintetlen maláj esőerdők mélyén őshonos, ahol az ott élő helyi törzsek már évszázadok óta élvezik jótékony hatásait, illetve alkalmazzák különböző betegségek gyógyítására.

Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend, amely főleg annak köszönhető, hogy hatékonyságát orvosi kutatások támasztják alá. A gyógynövénnyel kapcsolatban már összesen több mint 300 vizsgálatot és kísérletet hajtottak végre. Az eddigi eredmények mindegyike megerősítette a pozitív hatásait és biztonságosságát. A jelenleg folyamatban lévő kutatások is ígéretesnek tűnnek, különösen a rák, fekélyek és csontritkulás sikeres kezelésében.

Tongkat Ali növény

Összetétel, hatóanyagok, hatásmechanizmus

A Tongkat Ali egyedülálló bioaktív összetevőinek egy része kizárólag ebben a gyógynövényben található meg. Ezeket a hatóanyagokat széles körben kutatják gyógyászati tulajdonságuk miatt.

A Tongkat Ali legfontosabb bioaktív összetevői

Eurycomanone

Ez a természetes komponens serkenti a tesztoszteron termelését, segíthet megelőzni az andropauza tüneteit és növelheti a szexuális vágyat. Emellett támogathatja az izomtömeg növekedését, és rendelkezhet gyulladáscsökkentő, valamint rákellenes tulajdonságokkal is.

Glikozaponin

Hatékonyan csökkenti a gyulladás-, a koleszterin-, és a vércukor-szintjét a szervezetben, mindezek mellett pedig erős antioxidáns tulajdonságot tudhat magáénak.

Poliszacharid

A poliszacharid egyéb növényekben is megtalálható, de jellemzői miatt igen fontos összetevője a Tongkat Alinak. Prebiotikus hatásának köszönhetően erősíti az immunrendszert, fokozza az energiát, továbbá csökkenti az éhségérzetet is.

Nyersfehérje

A nyersfehérje tartalmazza legnagyobb mennyiségben a fehérjét a fehérjeszármazékok közül. A Tongkat Ali esetében ez 15,5% és 39,9% közötti mértéket jelent.

A Tongkat Ali jótékony hatásai

Népszerűsége egyre csak nő szerte a világon, azonban továbbra is elterjedt az a tévhit, hogy kizárólag a férfiak számára tartogat előnyös hatásokat. Az évek során számos klinikai vizsgálat jutott arra a következtetésre, hogy alkalmazása nőknek és férfiaknak egyaránt jótékony. Nézzük is sorban, hogy milyen fantasztikus hatásokkal bír ez az ősi gyógynövény!

Mielőtt azonban belevágunk, fontos megemlíteni, hogy a termék alkalmazása előtt konzultálj kezelőorvosoddal! Ezen felül vedd figyelembe, hogy bár a növénnyel kapcsolatban számos kutatást végeztek, azonban több hatására vonatkozóan még korai fázisban vannak a vizsgálatok, így az itt leírt jótékony tulajdonságok erőssége vagy éppen megléte személyenként eltérhet.

Szexuális élet és reproduktív egészség

Fokozott tesztoszteron termelés

A Tongkat Ali egyik legfőbb hatása a tesztoszteronszint növelése, illetve optimalizálása. Nők és férfiak esetében egyaránt eredményes lehet, ugyanis stimulálja a mellékveséket, az agyalapi mirigyet, valamint a heréket és a petefészket, így több nemi hormon termelésére késztetve a szervezetet. Ez hozzájárulhat az  a szexuális vágy fokozásához, a reproduktív egészség fokozásához, az izomtömeg és a csontsűrűség növeléséhez, valamint az általános jólléthez. Jótékony hatásait kutatások is igazolják, mint például egy 24 hetes, nőkön és férfiakon végzett vizsgálat, amely előbbi csoportnál 600%, utóbbinál 580%-os tesztoszteronszint növekedést eredményezett.

Növeli a libidót, javítja a szexuális egészséget

Hatékonyan fokozza a libidót és javítja a szexuális funkciókat mindkét nem számára azáltal, hogy növeli a tesztoszteron és egyéb nemi hormonok termelését. Az eurycomanone nevű vegyület serkenti az agyalapi mirigy és a gonádok (nemi mirigyek) aktivitását, amelyek kulcsfontosságúak a szexuális egészség szempontjából. Ezenkívül, a quassinoidok gyulladáscsökkentő és antibakteriális tulajdonságaival hozzájárul a fertőzések megelőzéséhez, így támogatva az egészséges szexuális élet fenntartását. Kutatások is igazolják, hogy a gyógynövény alkalmazása jelentősen javíthatja a libidót, az erekciós funkciókat, és általánosan növeli a szexuális elégedettséget.

Tongkat Ali jótékony hatása a szexuális életre

Fizikai teljesítmény és testösszetétel

Erőteljesebb izomzat, jobb fizikai állóképesség

A Tongkat Ali ismert az izomerő és a fizikai teljesítmény fokozásának képességéről. Az eurycomanone és egyéb bioaktív vegyületek serkentik a fentebb is említett tesztoszteron termelését, ami közvetlenül támogatja az izomnövekedést és az izomregenerációt, különösen intenzív fizikai aktivitás után. Ezáltal a növény segíthet növelni az állóképességet és javítani a sportteljesítményt. A kutatások alátámasztják, hogy rendszeres alkalmazása javítja az anaerob teljesítményt, valamint elősegíti a sovány izomtömeg növekedését és csökkenti a testzsírt, így optimális támogatást nyújt a fizikai aktivitás és a testösszetétel javításához.

Elősegíti a súly- és testzsír csökkenését

Egy malajziai tanulmány bizonyítja, hogy hozzájárul a testsúly és a testzsír csökkentéséhez azáltal, hogy serkenti a test természetes anyagcsere-folyamatait. A növény bioaktív összetevői, különösen az eurycomanone, fokozzák a kalóriaégetést és támogatják az izomtömeg növekedését, miközben csökkentik a zsírszövet lerakódását. Ezáltal a Tongkat Ali kiváló kiegészítő lehet a fogyókúrás és fitnesz programokhoz, hiszen nem csak a testzsírt csökkenti, hanem az izom-erőt is növeli, így hozzájárul a hatékonyabb és egészségesebb testösszetétel kialakításához.

Erősíti a csontokat

A gyógynövény különösen hasznos az erősebb csontozat elősegítésében, köszönhetően annak, hogy fokozza a már sokat emlegetett tesztoszteron szintet, ez pedig közvetett módon részt vesz a csontsűrűség növelésében. A növényben található bioaktív vegyületek, mint az eurycomanone, hozzájárulnak a csontok egészségének megőrzéséhez és javításához, támogatva ezzel a csontképződést és csökkentve a csontritkulás kockázatát. Utóbbit a Malajziai Nemzeti Egyetem Orvosi Karának kutatása is bizonyítja.

Tongkat Ali hatása a fizikumra és az állóképességre

Mentális egészség és közérzet

Csökkenti a stresszt, a dühöt és javítja a hangulatot

Szintén klinikai vizsgálatok igazolták, hogy jótékony hatással van a mentális egészségre és a közérzetre, különösen a stressz, a düh és a hangulatzavarok esetében. A növény adaptogén tulajdonságai segítenek szabályozni a kortizol, azaz a stresszhormon szintjét, ezáltal csökkentve a stressz érzetét és elősegítve a relaxációt. Emellett serkenti a dopamin, az úgynevezett “jóllét hormon” termelődését, amely pozitív hangulatot eredményez és segít a depressziós tünetek enyhítésében. Ezen hormonális hatások révén a Tongkat Ali hatékonyan támogatja a mentális stabilitást és hozzájárul a jobb életminőséghez.

Javítja az alvás minőségét

 Kedvező hatásai kiterjednek az alvás minőségének javítására is, amit többek között a szervezet stressz-szintjének csökkentésével ér el. Az adaptogén tulajdonságok révén normalizálja a test stresszválaszát, ami hozzájárulhat egy nyugodtabb, pihentetőbb alváshoz. Továbbá, a növény által elősegített hormonális egyensúly, különösen a tesztoszteron optimalizálása, pozitív hatással van az alvásciklusokra, segítve ezzel az alvászavarok, mint például az inszomnia kezelését. Ezáltal nem csak az alvás minősége javul, hanem az általános éberség és a következő napi teljesítőképesség is növekszik. Erre irányuló pozitív kutatások is zajlottak már.

Fokozza a koncentrációt és a memóriát

A Tongkat Ali is ismert az agyi funkciók, különösen a koncentráció és a memória támogatásáról. A növény tartalmaz olyan bioaktív összetevőket, mint a quassinoidok, amelyek antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek és segíthetnek a neuronok védelmében, ezáltal javítva az agyi teljesítményt és az információfeldolgozást. Ez a hatás különösen hasznos lehet azok számára, akik kognitív terhelésnek vannak kitéve, mint például tanulók vagy magas szellemi igényű munkát végző személyek. A Tongkat Ali által elősegített jobb hormonális egyensúly továbbá hozzájárul az agyműködés általános javulásához, így az egyének képesek lehetnek hosszabb ideig koncentrálni és jobban rögzíteni az új információkat.

Tongkat Ali hatása a stressz ellen

Általános egészség

Erősíti az immunrendszert

Jelentős mértékben fokozza az immunrendszer hatékonyságát, köszönhetően a benne található poliszacharidoknak és más bioaktív összetevőknek, mint a glikozaponinok, amelyek prebiotikus tulajdonságaik révén támogatják a bélflóra egészségét és így az immunrendszer optimális működését. Ezek a komponensek segítenek növelni a fehérvérsejtek aktivitását, amelyek kulcsfontosságúak a kórokozók elleni védekezésben. Emellett a Tongkat Ali antioxidáns tulajdonságai is hozzájárulnak a szabad gyökök semlegesítéséhez, csökkentve ezzel a betegségek kialakulásának kockázatát és segítve a sejtek egészségének fenntartását. Az immunrendszer erősítése mellett a növény általánosan javítja a szervezet ellenálló képességét a stressz és a különböző betegségekkel szemben. Immunerősítő hatását a Tokiói Orvostudományi Egyetem is igazolta.

Gyulladáscsökkentő, antibakteriális és antiparazitikus hatás

A Tongkat Ali kivonatok kiemelkedő gyulladáscsökkentő, antibakteriális és antiparazitikus tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek közvetlenül hozzájárulnak az általános egészség megőrzéséhez és a betegségek megelőzéséhez. Ezek a tulajdonságok elsősorban a növényben található quassinoidoknak és egyéb bioaktív vegyületeknek köszönhetőek, amelyek hatékonyan szabályozzák a szervezet gyulladásos válaszait, csökkentve a krónikus gyulladásokat és az ezekkel összefüggő egészségügyi problémákat. A gyógynövény antibakteriális hatása segít a kórokozó baktériumok elleni védekezésben, míg az antiparazitikus tulajdonságai elősegítik a paraziták és egyéb káros organizmusok eltávolítását a szervezetből. Az immunrendszer erősítése és a gyulladásos folyamatok csökkentése révén átfogóan támogatja az egészséget és az ellenálló képességet a fertőzésekkel szemben. Ezen előnyös tulajdonságait a Taif Egyetem, valamint a Malaya Egyetem is vizsgálta pozitív eredményekkel.

Rákellenes TULAJDONSÁGOK

A növény antikarcinogén hatásairól is ismert, amelyek segítenek a rák kialakulásának kockázatának csökkentésében. A növényben megtalálható eurycomanone, egy erős bioaktív vegyület, ami szabályozza a sejtek növekedését, ezzel elősegítve az egészséges sejtműködést, valamint gátolva a rákos sejtek szaporodását. Továbbá antioxidáns összetevői, mint a flavonoidok és alkaloidok, védelmet nyújtanak a DNS károsodása ellen, amely a rákos mutációk egyik fő okozója lehet. Ezek az összetevők segítenek semlegesíteni a szabad gyököket és csökkentik az oxidatív stresszt, amely szintén szerepet játszhat a rák kialakulásában. A rendszeres Tongkat Ali fogyasztás így hozzájárulhat az általános egészség javításához és a rákos megbetegedések kockázatának csökkentéséhez. Ezt igazolja a Nagaszaki Nemzetközi egyetem vizsgálata, valamint egy egyiptomi-malajziai-kínai összefogással készült kutatás is.

Javítja az inzulinérzékenységet és támogatja a cukorbetegség kezelését 

Pozitív hatást fejt ki az inzulinérzékenységre, ami kulcsfontosságú a cukorbetegség kezelésében és megelőzésében. A már említett quassinoidok, javíthatnak a glükóz metabolizmuson és növelhetik az inzulin hatékonyságát. Ezáltal hozzájárulnak a vércukorszint stabilizálásához, ami létfontosságú a cukorbetegségben szenvedők számára. A Tongkat Ali szabályozhatja a szervezet cukor feldolgozását, csökkentve ezzel a hirtelen vércukorszint emelkedéseket és azok negatív hatásait. Ezenfelül, az antioxidáns tulajdonságai segíthetnek redukálni az oxidatív stresszt, ami gyakran kapcsolódik az inzulinnal kapcsolatos problémákhoz.

Támogatja a májfunkcióKAt

Ismert májvédő hatásai által segít megőrizni a máj egészségét és optimalizálni annak működését. A fentebb már megismert eurycomanone antioxidáns tulajdonságaival képes csökkenteni a májra gyakorolt oxidatív stresszt és segít a sejtkárosodás megelőzésében. Ezen vegyületek hozzájárulnak a máj méregtelenítő folyamatainak támogatásához. Emellett a Tongkat Ali erősítheti a májsejtek regenerációs képességét, ami kritikus a májkárosodás utáni helyreállítási folyamatokban.

A Tongkat Ali jótékonyan hat az általános egészségre, erősíti az immunrendszert

Szív- és érrendszeri egészség

Csökkenti a vérnyomást

A “maláj ginzeng” egyes kutatások szerint hatékonyan hozzájárul vérnyomás csökkentéséhez, ami kulcsfontosságú a szív- és érrendszeri egészség fenntartásában. Ennek oka részben a növényben található peptidek, amelyek relaxálják az erek falát és fokozzák a vérkeringést. Ezen felül a gyógynövény serkenti a nitrogén-monoxid termelődését, amely szintén segít az erek tágulásában és a vérnyomás szabályozásában. Ezáltal csökken a szív terhelése, ami hosszú távon javíthatja annak működését és csökkentheti a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát.

Segíti a felesleges folyadék eltávolítását

Vízhajtó tulajdonságai segíthetnek a szervezetben felhalmozódott felesleges folyadékok eltávolításában, ami kulcsfontosságú a szív- és érrendszeri egészség fenntartásában. Az ezzel járó fokozott vizeletürítés csökkenti a vér térfogatát, így mérsékli a véredényeken belüli nyomást és tehermentesíti a szívműködést, csökkenti a vérnyomást.

Gyomor- és emésztőrendszeri egészség

Fekélyellenes tulajdonságok

Rendszeres alkalmazása elősegítheti a gyomor- és emésztőrendszeri egészséget. A növényben található alkaloidok és a flavonoidok, csökkenthetik a gyomorban lévő felesleges savat és növelik a nyálkahártya védelmét, amely védi a gyomorfalat a károsodástól, a fekélyek kialakulásától. Ezenkívül a Tongkat Ali gyulladáscsökkentő hatásai is hozzájárulnak a gyulladt gyomornyálkahártya gyógyulásához, segítve ezzel az emésztőrendszeri betegségek kezelését.

A Tongkat Ali segíti a gyomor egészségét

Anti-aging hatás

Lassítja a sejtek öregedését, javítja a bőr állapotát

A Tongkat Ali kivonatok antioxidáns tulajdonságai hozzájárulnak az öregedési folyamat lassításához és a bőr egészségének javításához. A gyógynövényben fellelhető flavonoidok és egyéb antioxidánsok, harcolnak a szabadgyökök ellen, amelyek felelősek a sejtkárosodásért, az öregedési folyamatok gyorsulásáért. Ezek az összetevők segítik a bőr szerkezetének megőrzését, beleértve a rugalmasság és a hidratáltság fenntartását, a ráncok lassabb képződését, valamint a sejtek regenerálódását. Ezen hatások mind-mind támogatják az egészségesebb, fiatalosabb megjelenést.

A Tongkat Ali lassítja az öregedést

A Tongkat Ali 3 változata

Az előzőekben felsorolt pozitív hatásokból láthatod, hogy mennyire sokoldalú ez a csodálatos gyógynövény. Ezt tovább erősíti, hogy 3 féle változatát különböztethetünk meg, mégpedig a sárga, a fekete és a piros Tongkat Alit. A három gyógynövény hasonló tulajdonságokkal bír, mégis mindegyik kiemelkedik egy-egy sajátosságával a többi közül.

Tongkat Ali Yellow

Nevét az Eurycoma Longifolia növény jellegzetes sárga gyökere után kapta, nyugati becenevén pedig Longjacknek is hívják. Ez a gyógynövény legközkedveltebb változata és egyben a legszélesebb körben kutatott is. A mai napig több mint 200 kutatási tanulmány és klinikai vizsgálat jelent meg vele kapcsolatosan.

A sárga Tongkat Ali íze a legkeserűbb a másik két változathoz képest, amelynek oka, hogy az eurikomanon rendkívül nagy mértékben található meg benne. Minél keserűbb az íze, annál magasabb az eurikomanon tartalma. 

Az eurikomanon a sárga Tongkat Ali legfontosabb hatóanyaga, amelyről széles körben bebizonyított, hogy növeli a tesztoszteronszintet, miközben gyulladásgátló és antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik.

Kiemelkedő hatásai: 

 • növeli a tesztoszteron szintet
 • fokozza az energiaszintet
 • eltávolítja a méreganyagokat a szervezetből
 • serkenti az anyagcserét 
 • csökkenti a cukorbetegség tüneteit 
 • redukálja a magas vérnyomást
 • csökkenti a köszvény tüneteit 

HAVITA Tongkat Ali Yellow – Kicsattanó egészség, kirobbanó férfierő

7 990 Ft

Tongkat Ali Black

A fekete Tongkat Ali a Polyalthia Bullata néven ismert növényből származik. A Tongkat Ali királyaként emlegetik, de beceneve még a Black Gorilla is. Szaga erősen halra emlékeztet, ami annak köszönhető, hogy édesvízi folyók vagy mocsaras területek közelében található meg. Íze azonban kevésbé keserű, mint a sárga Tongkat Alinak, inkább füstös utóízt hagy maga után.

Kiemelkedő hatásai: 

 • növeli a libidót
 • serkenti a vérkeringést
 • fokozza az állóképességet
 • növeli az energiaszintet
 • javít az általános egészségen

HAVITA Tongkat Ali Black – Felfokozott nemi vágy, extra energia

7 990 Ft

Tongkat Ali Red

A piros Tongkat Alit malajziai vörös ginzengnek is hívják és a Stema Tuberosa néven ismert növényből származik. Nevét gyökerének jellegzetes sötétvörös-barnás tónusa miatt kapta, mely a napon való szárítás után élénkvörös színűvé válik.

Ez a legritkább típusa a Tongkat Alinak. A növény fája a Maláj-félszigeten akár a 400 méteres magasságot is elérheti. Sokan azért részesítik előnyben a piros Tongkat Ali fogyasztását, mert a 3 változat közül ennek legkellemesebb az íze. Édes, semleges ízvilágot rejt magában, valamint enyhe aromás ginzeng illatot bocsát ki.

Kiemelkedő hatásai: 

 • fokozza, javítja a vérkeringést
 • energiát ad
 • felgyorsítja a gyógyulási időt
 • javítja a vese- és májműködést

HAVITA Tongkat Ali Red – Mindennapos frissesség, fokozott vérkeringés

7 990 Ft

TIPPEK AZ ALKALMAZÁSÁHOZ

Végül, de nem utolsó sorban készültünk pár tippel is annak érdekében, hogy a lehető legbiztonságosabban és a legtöbbet hozhasd ki a Tongkat Ali jótékony hatásaiból.

1. Mivel a Tongkat Ali egy erős gyógynövény, amely bizonyos mértékben kiszáradást okozhat, ezért fogyassz minél több vizet a szedése közben

2. Azok, akik kezdetben nagy adagokat szedtek fejfájásról vagy a gyomorpanaszokról számoltak be. Szervezetednek idő kell ahhoz, hogy hozzászokjon a Tongkat Alihoz, ezért amennyiben először szeded, fokozatosan növeld az adagolást!

3. Régóta fennálló alkalmazás esetén akár egy másik változatot is kipróbálhatsz a meglévő mellett. Ez azonban kizárólag kis adagokban ajánlott! 

4. Amennyiben tudod magadról, hogy érzékenyebb gyomorral rendelkezel, akkor csak egy fajtát javasolt szedned! Napi egy tablettát és étkezés után (reggeli vagy ebéd után) kell bevenned.

5. Testedzés vagy bármilyen sport mellett fogyasztva még jobb eredményeket hozhatsz ki növényből és magadból is!

6. A szervezeted egy bizonyos idő után hozzászokhat a Tongkat Ali szedéséhez. Ezt úgy kerülheted el, ha egy hónap fogyasztás után tartasz egy hét szünetet. A tested ez idő alatt úgymond újraindítja magát. Egy hét kihagyás után ugyanolyan mennyiségben alkalmazhatod, mint korábban. A szervezeted így pozitívan reagálhat rá, és tartósabb eredményeket érhetsz el hosszú időn keresztül.

7. Abban az esetben, ha bármilyen gyógyszert szedsz fontos, hogy konzultálj az orvosoddal mielőtt elkezded a Tongkat Ali szedését! Szívproblémákkal küzdőknek nem ajánlott alkalmazása, azonban vitaminok és egyéb táplálék-kiegészítők mellé bátran használhatod.

ÖSSZEFOGLALÁS

Általánosságban elmondható, hogy ez az ősi ázsiai gyógynövény, hihetetlenül sokoldalú hatásai révén különleges szerepet játszhat az egészséged megőrzésében és javításában. Hozzájárulhat a szexuális teljesítményed javításához, az általános vitalitásod növeléséhez és a mentális egészséged biztosításához is.

Azonban, mint minden kiegészítő alkalmazásakor, ebben az esetben is fontos a tudatosság! Ügyelj az ajánlott adagolásra, kizárólag minőségi, biztos forrásból származó termékeket válassz, valamint szükség esetén konzultálj egészségügyi szakemberrel az alkalmazást megelőzően! A rendszeres testmozgás, kiegyensúlyozott táplálkozás és elegendő pihenés mellett a Tongkat Ali segíthet abban, hogy mindennapjaid telve legyenek energiával és vitalitással.

Amennyiben elhatároztad magad az egészséges életmód mellett, és szeretnéd szervezeted természetes módon karbantartani, akkor próbáld ki a fentebb is látható Tongkat Ali változatok bármelyikét. Mindegyik garantáltan, színezék-, adalékanyag, és tartósítószermentes. Ráadásul a termékek maláj tanácsadók iránymutatásai által készültek, így az összes kapszula pont annyi hatóanyagot tartalmaz, amennyire neked szükséged van!

Iratkozz fel Havita hírlevelünkre!

Vitaminbolt

Most kedvezményesen válogathatsz jobbnál jobb ajánlataink közül! Próbáld ki te is és élvezd a HAVITA termékek hatását és sokszínűségét! 

Vitamin teszt

Ha még nem vagy biztos a választásodban, akkor töltsd ki a szakértőnk által összeállított kérdőívet, hogy meg tudd melyik a számodra megfelelő vitamin.

Vitaminbolt

Iratkozz fel Havita hírlevelünkre!

Most kedvezményesen válogathatsz jobbnál jobb ajánlataink közül! Próbáld ki te is és élvezd a HAVITA termékek hatását és sokszínűségét! 

Energikus kezdőlöket: szerezd meg a 5%-os kedvezmény kupont és ismerd meg az egészséges élet titkait!

Energikus kezdőlöket: szerezd meg a 10%-os kedvezmény kupont és ismerd meg az egészséges élet titkait!