Ingyenes szállítás 25000 Ft feletti rendelésnél

Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Apró csodák karácsonyra, szeretet önzetlenül csomagolva

Vitamin teszt

Ha még nem vagy biztos a választásodban, akkor töltsd ki a szakértőnk által összeállított kérdőívet, hogy meg tudd melyik a számodra megfelelő vitamin.

Amikor a karácsonyi dallamok halk szólama szeli át a levegőt és az ínycsiklandó bejgli illata bejárja a meleg otthon minden szegletét, szívünkben egy mély, emberi vágy is testet ölt magának, mégpedig a segítőkészség és az önzetlenség alakjában. Az ünnepek közeledtével fokozottan törnek ránk ezek az érzések, amelyek megmutatják emberi mivoltunkat és kifejezik az összetartozás valódi erejét.

Az adományozás több, mint törődés

Az adományozás lelke messze túlmutat az anyagi javakon. Ez egyfajta természetes kapcsolódás, ahol megosztjuk egymással azt a szeretetet és gondoskodást, amely bennünk lakozik. Minden egyes jótékony cselekedet, legyen az apró vagy hatalmas, egy üzenet: „Nem vagy egyedül, itt vagyunk és törődünk veled.” Ebben a globalizált világban, ahol gyakran elsétálunk egymás mellett és nem foglalkozunk embertársaink problémájával, az adományozás visszaadja az emberi kapcsolatok melegét és valódi értékét.

A Havita is igyekszik a legtöbbet visszaadni

Vállalkozásunk folyamatosan figyelemmel kíséri a nagyvilág történéseit és erőforrásait mindig oda csoportosítja ahová az szükséges. Legyen szó gyermekekről, édesanyákról, hátrányos helyzetű személyekről és mindenkiről, akiknek támogatásra van szüksége a mindennapok kihívásaihoz, a Havita ott segít, ahol tud. 

Jelen pillanatban is szoros kapcsolatot ápolunk a Nem Adom Fel alapítvánnyal, akik kiemelkedően fontos munkát végeznek a társadalmi egyenlőtlenségek csökkentésének érdekében. A karácsonyi időszakban ők is fokozott munkatempóval és több színtéren igyekeznek adományokat gyűjteni. Az egyik legnépszerűbb ünnepi eseményük a Hello Piac társszervezésében megrendezésre kerülő GREEN MARKET Karácsonyi Vásár

Ezen az eseményen az egyedi, kézműves termékek vására, valamint a fantasztikus családi programok mellett, segíthetsz a rászorulóknak tárgyi adományaiddal. Mi ezt megtettük, már csak rád várunk!

Légy részese te is a karácsonyi csodának

Az ünnepi időszak a kiváló alkalom arra, hogy velünk tarts a szeretet világába, amely túlmutat a materiális javakon. Amennyiben lehetőségeid engedik arra kérünk, hogy látogass el a rendezvényre és egy önzetlen cselekedettel, tárgyi adományokkal, a mindennapokhoz szükséges eszközökkel támogasd te is hátrányos helyzetű embertársainkat, hogy ők is békésen, boldogan ünnepeljenek.

Hogyan teheted ezt meg? A helyszínen érdeklődhetsz az adományozás lehetőségéről vagy e-mailben írhatsz a szervezőknek az info@hellopiac.hu címre, de mi is segítünk neked az info@havitamin.hu elérhetőségen. A vásár a szentestét megelőző minden hétvégén megrendezésre kerül szombaton és vasárnap egyaránt (december 2-3., december 9-10., december 16-17.), amely délelőtt 10:00-kor veszi kezdetét és egészen 18:00-ig tart. A pontos cím a Klauzál téri Vásárcsarnok Budapest VII. kerületében (Akácfa u. 42-48, 1072).

Záró Gondolatok: A Karácsony valódi szépsége

A karácsony igazi szelleme nem a fenyőfában vagy az ajándékokban, hanem azokban a cselekedetekben rejlik, amelyekkel boldogabbá tehetjük embertársaink életét. A Havita csapata arra buzdít mindenkit, hogy ebben a csodás és meghitt időszakban mutassuk meg a legnemesebb emberi értékeket: az önzetlenséget, a szeretetet és a közösségi összetartást. Együtt, mint közösség többet érünk, amellyel mindenkinek szebb jövőt teremthetünk.

Iratkozz fel Havita hírlevelünkre!

Vitaminbolt

Most kedvezményesen válogathatsz jobbnál jobb ajánlataink közül! Próbáld ki te is és élvezd a HAVITA termékek hatását és sokszínűségét! 

Vitamin teszt

Ha még nem vagy biztos a választásodban, akkor töltsd ki a szakértőnk által összeállított kérdőívet, hogy meg tudd melyik a számodra megfelelő vitamin.

A koronavírus megelőzése könnyebb lehet folyamatos D-vitamin pótlással

A koronavírus megelőzése D-vitaminnal?

Egyes feltételezések szerint a D-vitamin pótlása immunerősítő hatású lehet a koronavírus fertőzéssel szemben. Ugyan még gyerekcipőben járnak a tanulmányok, de mi utánajártunk az eddig lezajlott kutatási eredményeknek és összefoglaltuk a tudomány jelenlegi álláspontját a témában.

ELOLVASOM

Vitaminbolt

Iratkozz fel Havita hírlevelünkre!

Most kedvezményesen válogathatsz jobbnál jobb ajánlataink közül! Próbáld ki te is és élvezd a HAVITA termékek hatását és sokszínűségét! 

Energikus kezdőlöket: szerezd meg a 5%-os kedvezmény kupont és ismerd meg az egészséges élet titkait!

Energikus kezdőlöket: szerezd meg a 10%-os kedvezmény kupont és ismerd meg az egészséges élet titkait!