Ingyenes szállítás 25000 Ft feletti rendelésnél

Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Szurkolj a Havita csapatának, hogy meghitt karácsonya legyen minden apróságnak!

Vitamin teszt

Ha még nem vagy biztos a választásodban, akkor töltsd ki a szakértőnk által összeállított kérdőívet, hogy meg tudd melyik a számodra megfelelő vitamin.

Szereted a sportot? Egészségesen élsz? Törődsz a rászorulókkal? Ráadásul egy kis szórakozástól sem hátrálsz meg? Amennyiben mindenre igen a válaszod, akkor tarts velünk, ugyanis meginvitálunk az ország egyik leghangulatosabb jótékonysági rendezvényére, ahol mi is harcba szállunk a segítségért kiáltók boldogságáért.

Annyit elöljáróban elárulhatunk, hogy a hangulat remek lesz, az izzadságot senki nem ússza meg, a vaskos adomány egyenleghez pedig te is kellesz. Amennyiben nincs még programod 2023. december 3-án, akkor gyere és szurkolj nekünk, most pedig olvasd tovább cikkünk!

Hol és miért kell buzdítani a Havita csapatát?

A helyszín a CrossFit MayFly edzőterme a XI. kerületben található Kondorfa utca 6. szám alatt. Az időpont 2023. december 3., 10:00-14:00. Az esemény pedig nem más, mint a Jótékonysági evezés maraton 2023”.

Szurkolni azért kell, mert mi is a képzeletbeli hullámok közé csapunk egy evezőgép segítségével, sok-sok sporttársunk kötelékében, lelkes közönség előtt. Csapatunkat a vicces nyuszi és a “díszvendégek” felirattal ellátott pólóról ismered majd fel.

A cél természetesen az, hogy a verseny 4 órás intervalluma alatt mi teljesítsük leggyorsabban a 42.195 méteres távot. Ennél viszont van egy magasztosabb víziónk, mégpedig az, hogy a közösség erejével a lehető legtöbb adományt gyűjtsük a rászoruló gyermekeknek, ezzel is hozzájárulva a békésebb, boldogabb karácsonyukhoz.

Hogyan lesz a szurkolásból adomány?

Mivel a “küzdőtér” már telis-tele van a csapatok evezőgépeivel, így sajnos a nevezési díjjal már nincs lehetőséged támogatást nyújtani. Azonban a jelenléteddel ugyanúgy kifejezheted hozzájárulásod, a helyszínen nyújtott pénzbeli felajánlás vagy bármiféle gyerekjáték formájában.

Sőt a szervezők a távolból, személyes megjelenés nélkül is szívesen fogadják az adományokat. Azonban mi arra kérünk, hogy gyere el és a fergeteges buli keretében gyűjtsünk minél többet a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet számára, akik minden egyes forintot, amely az eseményen összegyűlt, a rászoruló gyermekekre költenek majd.

Mi garantálja majd a fergeteges hangulatot?

Először is meg kell említenünk a versenyt és a csapatok buzdítását, amelyre akár az evezőpadok mellett, akár a hatalmas kivetítőkön, baráti közösségben lesz lehetőséged. Már csak azért is megéri drukkolni a versenyzőknek, ugyanis az adományok mellett számukra is van tétje a megmérettetésnek. Egyrészt eredménytől függetlenül fitnesz utalványok kerülnek kisorsolásra közöttük. Másrészt mi, a Havita team az első 3 helyezettet értékes ajándékcsomagokkal díjazzuk.

Nem mehetünk el a közösség, edzők, stábtagok, valamint minden sportszerető ember mellett, akikkel ismerkedhetsz, baráti kapcsolatokat alakíthatsz ki, vagy akár segítségükkel vághatsz bele egy új, egészségesebb életbe.

Végül, de nem utolsó sorban szót kell ejtenünk a zenéről is, amely folyamatosan dübörög majd a hangfalakból. A pultot pedig DJ Fagyi tölti meg élettel, aki lemezlovasként és hangulatfelelősként is gondoskodik majd a lüktető légkörről és a vidám pillanatokról.

Tarts velünk a jó ügyért!

Az év egyéb hónapjaiban nem feltétlenül, de decemberben, a karácsony közeledtével szinte biztos, hogy mindenkiben felszínre törnek a segítő szándékú érzések. Ebben az időszakban valahogy kicsit jobbá akarjuk tenni a világot, boldogabbá varázsolni embertársaink életét. Amennyiben Te is így érzel jelenleg, nem is mehetnél jobb helyre, mint az CrossFit MayFly által szervezett eseményre, csapatunkkal karöltve.

A “deal” egyszerű: Te jól érzed magad a rendezvényen, a segítségre szoruló gyermekek pedig önfeledten, hatalmas mosollyal az arcukon ünnepelhetnek, amelyet a Te adományodnak is köszönhetnek. Gyere szurkolj nekünk és legyen az adományozás a közös ügyünk!

Iratkozz fel Havita hírlevelünkre!

Vitaminbolt

Most kedvezményesen válogathatsz jobbnál jobb ajánlataink közül! Próbáld ki te is és élvezd a HAVITA termékek hatását és sokszínűségét! 

Vitamin teszt

Ha még nem vagy biztos a választásodban, akkor töltsd ki a szakértőnk által összeállított kérdőívet, hogy meg tudd melyik a számodra megfelelő vitamin.

A férfi libidó fokozása és annak minden titka

A férfi szexualitás titokzatos világa: libidó fokozása és potencianövelés természetesen az alapoktól a végeláthatatlan, vad éjszakákig!

Szeretnéd újra fellobbantani a szenvedélyt a hálószobában? Cikkünkben kivesézzük a férfi szexualitás titkos világát. Többek között bemutatjuk a libidó biológiáját, céljait, valamint a leghatékonyabb természetes kiegészítőket, mint a ginzeng vagy a maca gyökér, ezen felül praktikus tippeket adunk a szexuális vágy növeléséhez és az impotenciával való küzdelemhez.

ELOLVASOM
A magnéziumhiány főbb tünetei közé tartozik a fáradtság, dekoncentráció és az izomgörcsök

Magnéziumhiány tünetei

A magnéziumhiány tünetei az izomrángás és a fáradékonyság mellett lehetnek sokkal komolyabbak is. Magas vérnyomás, szívritmus zavar egyaránt előfordulhat.

ELOLVASOM

Vitaminbolt

Iratkozz fel Havita hírlevelünkre!

Most kedvezményesen válogathatsz jobbnál jobb ajánlataink közül! Próbáld ki te is és élvezd a HAVITA termékek hatását és sokszínűségét! 

Energikus kezdőlöket: szerezd meg a 5%-os kedvezmény kupont és ismerd meg az egészséges élet titkait!

Energikus kezdőlöket: szerezd meg a 10%-os kedvezmény kupont és ismerd meg az egészséges élet titkait!