Ingyenes szállítás 25000 Ft feletti rendelésnél

Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Egyensúlyozó párna masszírozó tüskékkel, edzéshez vagy ülőmunkához

5/5

Egyensúlyozó párna masszírozó tüskékkel, edzéshez vagy ülőmunkához

5/5

ERŐSEBB HÁTIZMOK – STABILABB TESTTARTÁS

Ez az univerzális egyensúlyozó párna számtalan helyzetben megkönnyíti az életed. Az ülőmunka ezentúl nem jár hátfájdalommal. A torna és a jóga a jövőben hatékonyabb lehet, ugyanis finommotoros mozgásod, testtartásod stabilabb lesz. Rugalmas kialakítása és levegővel töltött belseje egyensúlyozásra készteti a tested. Ennek köszönhetően folyamatosan fejlődik az egyensúlyérzéked és a testtartásod. Hát, fenék és lábizmaid pedig erősödnek, a végzett gyakorlattól függően. Észrevétlenül dolgoztatja izmaid, használata mégis kényelmes. Méreténél fogva könnyedén magaddal viheted bárhová, a hozzátartozó pumpa segítségével pedig bármikor leeresztheted, majd felpumpálhatod.

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

4 890 Ft

Elfogyott

Amennyiben szeretnél értesítést kapni, ha a termék újra elérhetővé válik, kérlek iratkozz fel a termékértesítőre.

Elfogyott

Amennyiben szeretnél értesítést kapni, ha a termék újra elérhetővé válik, kérlek iratkozz fel a termékértesítőre.

Amennyiben sok ülőmunkát végzel, hatékonyabbá szeretnéd tenni torna vagy éppen jógaedzéseid, esetleg rehabilitációs kezelésben részesülsz, ez az egyensúlyozó párna ideális választás számodra.

Hatalmas előnye, hogy dinamikus ülésre, testtartásra késztet. Hogy ez mit jelent? Tested folyamatos mozgásban van, úgynevezett mikromozgásokat végez, amelyet te észre sem veszel. Ez hozzájárul a gerincben lévő porckorongok mobilitásához, amelyek segítenek a hátfájás kezelésében.

Ezen felül javítja a testtartásod, fejleszti az egyensúlyérzéked. Folyamatosan erősödik a lábad, a feneked és a hátad. Speciális kialakításának köszönhetően stimulálja az érzékszervi receptorokat a talpban, javítva a vérkeringést és ellazítva a láb izmait.

Kik használhatják? Bárki, aki az előbb említett testrészeit, tulajdonságait szeretné fejleszteni, de az olyan tevékenységekhez is ajánljuk mint rehabilitáció, mozgáskoordináció és egyensúly fejlesztés, keringés javítás, valamint akupresszúrás lábmasszázs.

Hol használható? Mivel könnyedén leereszthető, majd a mellékelt pumpa segítségével 1 percen belül felfújható, így ahol van egy négyzetméternyi szabad hely, bárhol!

Folyamatos hátfájdalommal küzdesz?

Szeretnél hatékonyabban tornázni, vagy az ülőmunkát élvezetessé tenni?

Ez a szenzomotoros, egyensúlyozó párna könnyebbé teszi az életed. Egyedi kialakításának köszönhetően segít a hátfajdalmat leküzdeni, valamint fejleszti a testtartásod és az egyensúlyérzéked. Akupresszúrás pontjai által a vérkeringést is javítja talpadban. Felfrissít, felpezsdít a mindennapokban.

Egyensúlyozó gyógypárna

Széleskörű felhasználás
Gyógyító, frissítő hatás

Milyen előnyei vannak?

Rendeld meg most egyensúlyozó párnánkat fantasztikus áron!

4 890 Ft

Ezért fogod szeretni a terméket!

Két extra tulajdonság, ami miatt mindenképp érdemes beszerezned

Erősen csillapítja a hátfájdalmat

Míg a fájdalomcsillapító gyógyszerek tüneti kezelést biztosítanak, addig az egyensúlyozó párna magát a kiváltó okot szünteti meg. Serkenti a vérkeringést, mobilizálja a gerincet, mikromozgásokra késztet, ezáltal búcsút mondhatsz a beállt, sajgó hátnak!

Univerzális felhasználás

Tény, hogy azon személyek számára a leghatékonyabb, akik ülőmunka következtében kialakult hátfájdalommal küzdenek. Azonban fizikai munkát végzők, jógaoktatók, gyógypedagógusok és bárki használhatja, aki mobilizálná testét, serkenteni szeretné szervei végkeringését.

Vásárlóink visszajelzései

Próbáld ki te is 
az egyensúlyozó gyógypárnát!