Ingyenes szállítás 25000 Ft feletti rendelésnél

Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Ívelt, nyomásgátló párna – Nem zsibbad el többé a karod alvás közben!

5/5

Ívelt, nyomásgátló párna – Nem zsibbad el többé a karod alvás közben!

5/5

NINCS TÖBBÉ ZSIBBADÁS, CSAK KELLEMES RELAXÁLÁS!

Ez a praktikus nyomásgátló párna hatalmas segítség számodra, ha a karodat mindig a fejed alá teszed elalvás előtt. Ezentúl elfelejtheted a reggelente sajgó vállakat, zsibbadó karokat! Speciális alagút formájú kialakításának köszönhetően a fejed kényelmesen tartja, míg a kezed teljesen szabadon mozoghat alatta. A memóriahab egyszerre ad merevséget a terméknek, valamint biztosít kényelmes támaszt fejednek. Használhatod akár pároddal, akár egyedül, egy biztos, hogy aki ráfekszik, hamar álomba szenderül.

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

6 890 Ft

Elfogyott

Amennyiben szeretnél értesítést kapni, ha a termék újra elérhetővé válik, kérlek iratkozz fel a termékértesítőre.

Elfogyott

Amennyiben szeretnél értesítést kapni, ha a termék újra elérhetővé válik, kérlek iratkozz fel a termékértesítőre.

Ne gyötörd többé a karod, feküdj kényelmesen, pont úgy ahogy akarod! Az ívelt memóriahabos párna segítségével véget vethetsz a zsibbadásnak, ráadásul éjszakáid is nyugalmasabbá válhatnak.

A PÁRNA ELŐNYÖS TULAJDONSÁGAI

Amikor a karod hosszú ideig tartod a fejed alatt annak vérkeringése kevésbé lesz optimális, valamint a vállad is megfájdulhat. Ennek elkerülésére hoztuk el neked kényelmes párnánkat, amely az alábbi tulajdonságával teszi békéssé és fájdalommentessé éjszakáidat:

– Ívelt formatervezés: Alagútszerű kialakításának köszönhetően a fejedet megtartja akár egy normál párna, viszont nem nehezedik rá a kezedre.

– Felveszi fejed alakját: A memóriahab tökéletesen alkalmazkodik fejed és nyakad vonalaihoz, így kényelmes támaszt biztosít a pihenés idejére.

– Remekül szellőzik: A párna anyaga nem csak kényelmes, de a levegőt is átereszti, így az ívelt formával, és az alatta mozgó légárammal kombinálva, jó eséllyel megúszod izzadság nélkül az éjszakát.

– Többféle alkalmazási mód: Akár pároddal, akár egyedül, akár megfordítva a párnát, de akár a lábad támaszaként is használhatod.

FIZIKAI JELLEMZŐI

Mindössze 35 cm hosszú és 30 cm széles, ám ez pont elegendő ahhoz, hogy ne fordulj le róla álmodban. Súlya is alig több, mint fél kg, így bárhova magaddal szeretnéd vinni, garantáltan nem erőlteted meg magad. A párna és a huzat színe fehér, amely bármely hálószobához tökéletesen illeszkedik.

Felejtsd el a zsibbadást, legyen tökéletes az éjszakád!

Te is csak úgy tudsz elaludni, ha a kezed a fejed alatt van?

Neked is sokszor elzsibbad a karod a saját, vagy párod feje alatt?

Az ívelt formájú párnánk megoldja problémáidat. Formatervezésének köszönhetően a fejedet tökéletesen alátámasztja, ám az úgynevezett alagút által semmiféle nyomás nem terheli majd a karod.

Ívelt memóriahabos párna

Puha memóriahab
Könnyű súly

Milyen előnyei vannak?

Rendelj most fantasztikus áron, hogy a karod többé sose fájjon!

6 890 Ft

Ezért fogod szeretni a terméket!

Az alábbi tulajdonságoknak köszönhetően garantáltan beleszeretsz majd termékünkbe

Könnyű tisztán tartás

Termékünk mellé küldünk neked egy levehető és mosható huzatot. Ennek fényében mindig szennyeződésmentes és friss lehet a a párna teljes felülete.

Többféle felhasználási mód

Használhatod a hagyományos módon, hogy a kezed a párna alatt legyen. Viszont meg is fordíthatod, vagy akár háton fekve a lábad is megtámaszthatod a segítségével.

Vásárlóink visszajelzései

Próbáld ki te is 
a memóriahabos nyomásgátló párnát!