Ingyenes szállítás 25000 Ft feletti rendelésnél

Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Havita Health Gold 3x csomag

5/5

Havita Health Gold 3x csomag

5/5

REGENERÁCIÓ – IMMUNERŐSÍTÉS

Elsősorban nehéz fizikai munkát végző vagy aktívan sportoló felnőtteknek kifejlesztett, magas hatóanyagtartalmú vitamincsomag, mely tartalmazza a szervezeted számára szükséges vitaminokat a megfelelő mennyiségben és minőségben. Egyetlen készítménnyel biztosíthatod az egészségedhez és a magas energiaszinthez létfontosságú tápanyagokat.

A csomag tartalma 3 doboz Havita Health Gold, egy teljes vitaminkúra kedvezményesen!

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

29 990 Ft

A HAVITA-nál nincsenek 30 napos hónapok. Minden doboz 31 darab tasakot tartalmaz. 1 tasak, 1 napra fedezi a számodra szükséges tápanyagokat, így könnyen magaddal tudod vinni akár munkába, akár utazás során és nem kell többé a dobozokkal bajlódnod.

A regeneráció felgyorsítható?

Sportolsz, nehéz fizikai munkát végzel és szeretnéd megóvni a tested?

A Havita Health Gold magas hatóanyagtartalmának köszönhetően az általános egészségmegőrzés mellett, hatásos védelmet biztosít a sportolás közben bekövetkező sérülések elkerülésében. Aktív felnőttek, sportolók és nehéz fizikai munkát végzők számára fejlesztettük ki, hogy megvédjük az csontozatot, izomzatot és lerövidítsük a regenerációhoz szükséges időtartamot.

Havita Gold

Napi adag: 9 db vitamin
Doboz tartalma: 31 tasak

Mit tartalmaz?

Regeneráció felgyorsítása - immunerősítés

Mit tud a Havita Health Gold?

A Havita Health Gold egy elsősorban aktív felnőttek, sportolók és nehéz fizikai munkát végzők részére kifejlesztett multivitamin csomag. A sporttevékenység által kifejtett stressz hatására a szervezetedben káros gyökök szabadulnak fel, amelyek ellen extra antioxidánsokkal veheted fel a harcot, támogatva a gyorsabb izom regenerációt. A megfelelő vitaminok pótlásával a regeneráció is gyorsítható. A csomag magas dózisban tartalmazza a számodra szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat, hogy a sport során elvesztett mennyiségeket pótolni tudd. Ezen felül Omega 3 zsírsavval is kiegészítettük, hogy ízületeidet és idegrendszered is támogatni tudjuk.

Mire nyújt megoldást?

Általános immunerősítés 100%
Izomzat és csontozat támogatása 100%
Szépségápolás 60%
Agyi funkciók támogatása 60%

2-3 hét után energikusabbá válhatsz és elkerül a fáradékonyság és levertség állandó érzete.

1-2 hónap folyamatos szedés után a folyamatos ellátásnak köszönhetően csökkenhet a regenerációhoz szükséges idő és növekedhet fizikai teljesítőképességed.

3 hónap után szervezeted stabilizálódik és immunrendszered megerősödik, így teljes erőbedobással koncentrálhatsz a sportra, valamint hatékonyabban védekezhetsz a betegségek ellen.

Biztosíts be magadnak egy 3 havi teljes vitaminkúrát kedvezményesen!

29 990 Ft
Havita Health Gold kedvezményes csomag.

Mit tartalmaz és miért fontos?

Az állapot fenntartása érdekében a kiegészítő folyamatos szedését javasoljuk.

C-, D-vitamin

A C-vitamin antioxidáns, mellyel az edzés során felszabadult nagymennyiségű káros gyökök ellen harcolhatsz, ezzel gyorsítva a regenerációt. A D-vitamin szerepet játszik a csontozatod egészségében.

B-komplex

A B-vitaminok segítenek a tápanyagok energiává alakításában, így nélkülözhetetlen a fizikai teljesítmény maximumon tartásában is. Továbbá a vérkeringés javítása révén az oxigénellátást is fokozzák.

Kalcium-Magnézium

Együttesen felelősek a csontozat egészséges fejlődéséért, a szív- és érrendszer működéséért. A magnézium hozzájárul az idegrendszer és a normáls izommműködés fenntartásához.

Ásványi anyagok

Az edzések alatt a fokozott folyadékvesztés során sok ásványi anyag is távozik a szervezetedből. Ezek pótlása nélkülözhetetlen a tökéletes regeneráció állapotához.

Omega-3

Javítja a csontok és ízületek egészségét, valamint segít az edzés utáni regeneráció felgyorsítását. Továbbá fokozza az izomfehérje szintézist.

Emlékeztető

Bevetted már a vitaminjaid?

Nem
Igen

Vásárlóink visszajelzései

Próbáld ki te is 
a Havita Gold-ot!

Havita család

Prémium az Egészségmegőrzésben