Ingyenes szállítás 25000 Ft feletti rendelésnél

Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Havita Health Bronze 3x csomag

5/5

Havita Health Bronze 3x csomag

5/5

EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS – IMMUNERŐSÍTÉS

Alapcsomagunk megfelelő választás lehet, ha kiegyensúlyozott táplálkozás és átlagos fizikai- valamint szellemi aktivitás mellett szeretnéd folyamatosan biztosítani a szervezeted számára szükséges alapvető vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket az egészségmegőrzés érdekében.

A csomag tartalma 3 doboz Havita Health Bronze, egy teljes vitaminkúra kedvezményesen!

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

29 990 Ft

A HAVITA-nál nincsenek 30 napos hónapok. Minden doboz 31 darab tasakot tartalmaz. 1 tasak, 1 napra fedezi a számodra szükséges tápanyagokat, így könnyen magaddal tudod vinni akár munkába, akár utazás során és nem kell többé a dobozokkal bajlódnod.

Számodra fontos az egészségmegőrzés?

Szeretnéd erősíteni immunrendszered?

Ha gyakran fáradékonynak és levertnek érzed magad, esetleg a vitaminhiány más tüneteit tapasztalod magadon, akkor a Havita Health Bronze multivitamin segíthet. Megerősítheted az immunrendszered vagy fenntarthatod az állapotát, mert minden fontos tápanyagról gondoskodik szervezeted számára.

Havita Bronze

Napi adag: 6 db vitamin
Doboz tartalma: 31 tasak

Mit tartalmaz?
Egészségmegőrzés a Havita Bronze multivitaminnal.

Egészségmegőrzés - immunerősítés

Mit tud a Havita Health Bronze?

A Havita Health Bronze csomagunkat azoknak állítottuk össze, akik a kiegyensúlyozott táplálkozás mellett szeretnék szervezetüket folyamatosan ellátni a legalapvetőbb vitaminokkal és ásványi anyagokkal az egészségmegőrzés érdekében. Egy termékben megkapod a C- és D-vitamin kapszulát, B-komplex kapszulát kiegészítve A-, E- és K-vitaminnal, ásványi anyag komplex kapszulát, valamint további kalciumot és magnéziumot tartalmazó kapszulát.

Amennyiben sportolsz, nehéz fizikai munkát végzel vagy az átlagosnál stresszesebb életmódot folytatsz, azt ajánljuk nézd meg komplexebb csomagajánlatainkat vagy töltsd ki kérdőívünket a személyre szabott ajánlatért.

Mire nyújt megoldást?

Általános immunerősítés 60%
Izomzat és csontozat támogatása 60%
Szépségápolás 40%
Agyi funkciók támogatása 40%

2-3 hét után energikusabbá válhatsz és elkerül a fáradékonyság és levertség állandó érzete.

1-2 hónap folyamatos szedés után a megbetegedések kockázata jelentősen csökkenhet és egy-egy esetleges megbetegedés ideje is lerövidül.

3 hónap után szervezeted stabilizálódik és immunrendszered megerősödik, így hatékonyabban védekezhetsz a betegségek ellen.

Biztosíts be magadnak egy 3 havi teljes vitaminkúrát kedvezményesen!

29 990 Ft
Havita Health Bronze kedvezményes csomag.

Mit tartalmaz és miért fontos?

Az állapot fenntartása érdekében a kiegészítő folyamatos szedését javasoljuk.

C-, D-vitamin

A C-vitamin antioxidáns, mellyel az edzés során felszabadult nagymennyiségű káros gyökök ellen harcolhatsz, ezzel gyorsítva a regenerációt. A D-vitamin szerepet játszik a csontozatod egészségében.

B-komplex

A B-vitaminok segítenek a tápanyagok energiává alakításában, így nélkülözhetetlen a fizikai teljesítmény maximumon tartásában is. Továbbá a vérkeringés javítása révén az oxigénellátást is fokozzák.

Kalcium-Magnézium

Együttesen felelősek a csontozat egészséges fejlődéséért, a szív- és érrendszer működéséért. A magnézium hozzájárul az idegrendszer és a normáls izommműködés fenntartásához.

Ásványi anyagok

Az edzések alatt a fokozott folyadékvesztés során sok ásványi anyag is távozik a szervezetedből. Ezek pótlása nélkülözhetetlen a tökéletes regenerációhoz.

Emlékeztető

Bevetted már a vitaminjaid?

Nem
Igen

Vásárlóink visszajelzései

Próbáld ki te is 
a Havita Bronze-t!

Havita család

Prémium az Egészségmegőrzésben