Ingyenes szállítás 25000 Ft feletti rendelésnél

Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Bütyök korrigáló szett az egészséges, szép lábujjakért

5/5

Bütyök korrigáló szett az egészséges, szép lábujjakért

5/5

FÁJDALOMMENTES MOZGÁS – KOMFORTOS HASZNÁLAT

Ints búcsút a csúnya, fájdalmas lábujjaknak! Hozd egyenesbe őket a gyors és hatékony bütyök korrigálóval! Amennyiben életed már olyannyira megkeseríti a makacs bütyök, hogy napi szinten okoz fájdalmat, ráadásul lábadat szégyelled is mások előtt, akkor mindenképp érdemes kipróbálnod termékünket. Akár az orvosi beavatkozást is elkerülheted, és saját magad, otthonodban hozhatod helyre az évek alatt kialakult betegséget. A korrektort teljes mértékben személyre szabhatod. Csak rögzítsd a lábfejedre és állítsd be a lábujjméretednek, valamint a deformitás mértékének megfelelően. Amellett, hogy fokozatosan egyenesíti lábujjad, védi is azt a további sérülésektől, sebektől. Szerezd be termékünket, és számolj le a régóta tartó szenvedéssel!

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

3 490 Ft

Elfogyott

Amennyiben szeretnél értesítést kapni, ha a termék újra elérhetővé válik, kérlek iratkozz fel a termékértesítőre.

Elfogyott

Amennyiben szeretnél értesítést kapni, ha a termék újra elérhetővé válik, kérlek iratkozz fel a termékértesítőre.

Felejtsd el a csúnya, keresztbe álló lábujjakat! Bütyök korrigáló készletünk segít neked, hogy ismét olyan lábad legyen, mint egy topmodellnek!

Sajnos a hosszú időn át viselt kényelmetlen lábbeli, a lúdtalp, különböző gyulladások, vagy a genetika által egyaránt kialakulhat a bütyök. Ez abban mutatkozik meg, hogy a lábujj (leginkább a nagylábujj) a megszokottnál ferdébben áll, súlyosabb esetben már akár a másik lábujjra is ráfekszik. Tünetei közé tartozik még a folyamatos fájdalom cipő viselése esetén, vagy akár nyugalmi állapotban, kiálló csontozat, súrlódás okozta sebek, dudorok, illetve a bőr pirossága.

Amennyiben a fenti tüneteket észleled magadon, semmiképp se hagyd kezeletlenül, ugyanis az idő előrehaladtával azok súlyosbodhatnak, később akár mozgáskorlátozottsághoz is vezethetnek. Ennek elkerülésére hoztuk el neked termékünket, amely segítségével, akár saját kezeddel is véget vethetsz a problémának.

BÜTYÖK KORRIGÁLÓ HASZNÁLATA

A folyamatos alkalmazásnak köszönhetően a lábujjad deformitása megszűnhet, visszaállhat az anatómiailag normál állapotba.

1. Miután eltávolítottad az esetleges szennyeződéseket lábujjadról, helyezd mellé az eszközt.
2. Amint ezzel készen vagy rögzítsd az alsó pántot a lábujjadhoz.
3. Ezt követően a korrektor felső részébe is fűzd bele a pántot, majd rögzítsd a lábfejedhez.
4. Az oldalt található “tekerő gomb” segítségével beállíthatod a kívánt erősséget, azaz a dőlésszöget.
5. Amennyiben szeretnéd és nem kényelmetlen számodra, akár egész nap viselheted.

A készletben található még egy erősítő szalag, úgynevezett expander, amely által erősítheted lábujjaid, és  visszaállíthatod őket természetes állapotukba. A két végét egyszerűen csak akaszd nagylábujjaidra, majd végezz oldalirányba történő, ellentétes mozdulatokat. Naponta pár perc gyakorlás elegendő lehet a kívánt eredmény eléréséhez.

BÜTYÖK KORRIGÁLÓ ELŐNYÖS TULAJDONSÁGAI

Nézzük melyek azok a jellemzők, amelyek szolgálják egészséged, valamint komfortérzeted:

– Elkerülheted a műtétet: Sok esetben sebészi beavatkozással korrigálják a lábujj deformitásait, azonban termékünk által nincs szükség szikére, csak a kezeidre és türelemre.

– Védi a lábujjat: Mind a korrektor, mind pedig az arra erősíthető pántok elkülönítik a bütyköt a többi lábujjtól és egyéb felületektől, így megelőzhetik a sebeket, sérüléseket, vagy éppen segíthetik azok gyógyulását.

– Enyhíti a fájdalmat: Az előbb említett szeparálás, valamint a folyamatban lévő “egyenesítés” is egyre inkább csökkenti a fennálló fájdalmakat.

– Univerzális méret: A korrektor alsó pántjának kerülete 1 cm-el, míg a felső 8,5 cm-el növelhető, így legyen bármekkora lábad is, garantáltan tudod majd használni.

– Bárhol, bármikor használható: Mivel könnyű és kis mérettel rendelkezik, így akár egész nap, észrevétlenül is viselheted, akár mezítláb, akár zokni alatt cipőben is.

– Erősebb izomzat: A szettben található expander megerősíti a lábujjaidban található izmokat, ízületeket, így a jövőben kisebb eséllyel alakul ki ismét a bütyök.

FIZIKAI JELLEMZŐK

A korrektor színe fehér, anyaga polikarbonát, nejlon és tépőzár. A lábujjra erősíthető pánt 6,5 illetve 7,5 cm között állítható, míg a lábfej pántja 18 és 26,5 cm között. A korrektor alsó része 7 cm, míg a felső része 10 cm. Súlya 57 gramm.

Rendelj most és kerülj közelebb a csinos lábujjhoz!

Fontos megjegyezni, hogy a termék rendelése és használata előtt konzultálj kezelőorvosoddal az állapotod súlyosságát, illetve az esetleges kockázatokat és mellékhatásokat illetően!

Szeretnél szép, esztétikus lábujjakat?

Jó lenne, ha elmúlnának fájdalmaid és bárki előtt mezítláb lehetnél?

Ez a hihetetlenül egyszerű, ám mégis nagyszerű bütyök korrigáló azonnal a segítségedre siet és a lehető leghamarabb állítja vissza lábujjaid eredeti állapotát. Az állítható korrektor fokozatosan szünteti meg a deformitást, a kényelmes, légáteresztő anyag pedig megelőzi a további sebek kialakulását.

Bütyök korrigáló készlet

Egészséges lábujjak
Komfortosabb hétköznapok

Milyen előnyei vannak?

Szerezd be még ma és hozd egyenesbe a lábujjadat minél hamarabb!

3 490 Ft

Ezért fogod szeretni a terméket!

Tekintsd meg eszközünk két legfőbb sajátosságát

Nincs szükség műtétre

A bütyök megszüntetése sok esetben műtéti beavatkozást igényel, azonban, ha lábujjaid nincsenek súlyosan eldeformálódva, akkor te is saját kezed által, otthonodban csinosíthatod őket.

Univerzális méret

Nem számít, hogy nő vagy férfi, és az sem, hogy fiatal vagy idős viseli az eszközt. Mind a lábujj rész, mind pedig a lábfej rész állítható, így nem csak maximális kényelmet nyújt, de mindenki számára elérhető.

Vásárlóink visszajelzései

Próbáld ki te is 
a bütyök korrigáló szettet!