Ingyenes szállítás 25000 Ft feletti rendelésnél

Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Umbro masszív marokerősítő 15 kg ellenállással – 2 db

5/5

Umbro masszív marokerősítő 15 kg ellenállással – 2 db

5/5

JOBB KÉZÜGYESSÉG – ERŐSEBB SZORÍTÁS

Szeretnéd, hogy szorításod olyan erős legyen, mint egy szkander bajnoknak? Esetleg sérülés után gyorsítanád a felépülésed? Az Umbro két darabos marokerősítő készlet ehhez tökéletes választás. Segítségével hatékonyan növelheted kezed erősségét, fokozhatod kézügyességed és elősegítheted a rehabilitációt. Legyen szó fizikai munkáról, vagy olyan sportágakról ahol az erős kéz nélkülözhetetlen, – mint például a tenisz vagy a golf – kiváló hasznát veszed! A puha, mégis tartós szivacsos fogantyúk révén a marokerősítő komfortosan illeszkedik a kezedbe, így az edzés minden percét élvezheted. Súlyánál és méreténél fogva egyszerűen tárolható és hordozható, így bárhol és bármikor fejlesztheted kézerősséged. Rendelj most és legyen kirobbanó erejű a szorításod!

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

2 490 Ft

Elfogyott

Amennyiben szeretnél értesítést kapni, ha a termék újra elérhetővé válik, kérlek iratkozz fel a termékértesítőre.

Elfogyott

Amennyiben szeretnél értesítést kapni, ha a termék újra elérhetővé válik, kérlek iratkozz fel a termékértesítőre.

Munka, hobbi vagy sport? Az Umbro marokerősítővel mindben te lehetsz a legjobb. Csak vedd a kezedbe és fejleszd karizmodat, majd szerezd vissza régi erőd és önbizalmad!

TUDTAD-E?

A kéz izmainak erősítése nem csak a fizikai teljesítményt javítja, de a neuromuszkuláris (ideg-izom) koordináció fejlődését is elősegíti. Az Umbro marokerősítő használata serkenti az agy és az izmok közötti kommunikációt, így javítva a finommotoros készségeket és az összkoordinációt. Rendszeres használata nem csak erősebbé teszi a kezeket, hanem növeli a kézügyességet is, ami kritikus fontosságú a precíziót igénylő feladatoknál, mint például írás vagy zenei hangszerek kezelése. A megfelelő kézerő növelheti a mindennapi életminőséget és csökkentheti a kézzel kapcsolatos sérülések kockázatát.

AZ UMBRO MAROKERŐSÍTŐ JÓTÉKONY HATÁSAI

A termék használata során az alábbi pozitív változásokat tapasztalhatod magadon:

– elsősorban a kéz és az alkar izomzatát erősíti, amely hozzájárul az erősebb szorításhoz és a jobb kézügyességhez

javítja az alkar, valamint a teljes kézfej vérkeringését, ezzel hozzájárulva a kéz és az ujjak erősségéhez, mozgékonyságához

erősebbé, rugalmasabbá teszi az ízületeket, így fokozva azok egészségét, csökkentve a makacs gyulladások kialakulásának esélyét

fejleszti a finommotoros készségeket, amelyek a sporthoz, munkához és a ház körüli tevékenységekhez elengedhetetlenek

– az erősebb kéz, a magabiztos szorítás növeli az önbizalmat, hozzájárul a mentális jólléthez

– a koncentrált gyakorlatok által fokozza a mentális fókuszt és növeli a kitartás képességét

– az erős nyomás és az ismétlődő gyakorlatok, csökkentik a stresszt, nyugtatják az elmét

ELŐNYÖS TULAJDONSÁGAI

Az Umbro marokerősítő alábbi jellemzői garantáltan hasznodra válnak majd.

– 2in1: A csomagban rögtön két marokerősítőt találsz, így egyidejűleg mindkét kezed erősítheted, sőt jobban megfigyelheted fejlődésüket, észreveheted az esetleges eltéréseket.

– Puha külső, erős belső: A termék váza masszív acél, így hosszú ideig számíthatsz rá. Burkolata viszont puha szivacs, amely hozzájárul a komfortos használathoz.

– Könnyed hordozhatóság és tárolás: Szó szerint elférnek a tenyeredben, vagy akár a zsebedben, így bárhol és bármikor tréningezhetsz velük. A gyakorlatok elvégzése után sem esel majd el bennük, ugyanis a kesztyűtartóban vagy akár a fiókban is gond nélkül tárolhatod az eszközöket.

– Egyszerű alkalmazás: Nem szükséges edzőterembe járnod és nem kell hatalmas gépeken sem edzened. Csak kapd elő a zsebedből, szánj rá napi 5 percet és rövid időn belül erősebb lesz a kezed!

– Mindenki hasznát veheti: Idősek és fiatalok, nők és férfiak, egészségesek és gyógyulni vágyók egyaránt használhatják. Amire fontos figyelni az a fokozatos terhelés és a személyre szabott, edzettségi szintnek megfelelő edzés.

A MAROKERŐSÍTŐ FIZIKAI JELLEMZŐI

A termék vázát a masszív acél adja, burkolata pedig puha szivacs. Szélessége körülbelül 9 cm, magassága 12,5 cm, súlya pedig 200 gramm. Egy csomagban 2 db marokerősítőt küldünk!

Rendelj most és legyen tiszteletet parancsoló a kézfogásod!

Folyamatosan kiejtesz mindent a kezedből, a fogásod ügyetlen?

MINDEN VÁGYAD A HATÁROZOTT KÉZFOGÁS ÉS AZ ERŐS SZORÍTÁS?​

Az Umbro marokerősítő által kedvenc sportodban eredményesebb, munkádban produktívabb, az életben pedig magabiztosabb lehetsz. A 2 db erősítővel egyszerre tréningezheted a jobb és bal karod, így mindennap tehetsz azért, hogy acélosabb legyen a markod!

Umbro marokerősítő

Edzés bárhol és bármikor
Fejlődés egyéni igények szerint

Milyen előnyei vannak?
A marokerősítő számos módon és számos céllal alkalmazható

Szerezd be még ma és legyen olyan erős a kezed mint ezelőtt soha!

2 490 Ft
Marokerősítő az erősebb szorításért, a gyors rehabilitációhoz

Ezért fogod szeretni a terméket!

Lentebb tekintheted meg a marokerősítő két legelőnyösebb tulajdonságát

Masszív váz, puha burkolat

Az Umbro marokerősítő vázát erős acél adja, míg a külsejét puha szivacs borítja. Ennek köszönhetően hosszú ideig használhatod, miközben a bőröddel kíméletesen bánik.

2 db 1 csomagban

Nem kell azon gondolkodnod, hogy mikor melyik kezedet erősítsd, vagy attól félned, hogy az egyik oldalon elfelejtettél edzeni. A csomagban 2 marokerősítőt küldünk, így egyszerre tornáztathatod a jobb és a bal karod is.

Vásárlóink visszajelzései

Próbáld ki te is 
a masszív Umbro marokerősítőt!