Ingyenes szállítás 25000 Ft feletti rendelésnél

Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Shiatsu elektromos talpmasszírozó melegítő funkcióval

5/5

Shiatsu elektromos talpmasszírozó melegítő funkcióval

5/5

PIHENTETŐ, REGENERÁLÓ MASSZÁZS OTTHONODBAN, AMIKOR CSAK SZERETNÉD!

Harmonizáld tested és lelked az ősi japán gyógyítók erejével! A Shiatsu masszírozó bejárja talpad minden egyes részét közben pedig a szövetek legmélyéig hatol. Ennek köszönhetően lokális hatást fejt ki, azaz serkenti talpad vérkeringését, erősen csökkenti az esetleges fájdalmakat és az egész napos állómunka után könnyedebbé teszi a lábat. Termékünk másik hatalmas előnye, hogy a talpon található akkupunktúrás pontokat is stimulálja, így pozitív hatást gyakorol a teljes emberi szervezetre. Redukálja a fájdalmakat, normalizálja a vérnyomást, elősegíti a méregtelenítést és a szervek is egészségesebbek lehetnek általa. Mindeközben megszünteti a káros stresszt és relaxált állapotot idéz elő. Próbáld ki még ma és add meg a régóta áhított kényeztetést magadnak!

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

34 890 Ft

Elfogyott

Amennyiben szeretnél értesítést kapni, ha a termék újra elérhetővé válik, kérlek iratkozz fel a termékértesítőre.

Elfogyott

Amennyiben szeretnél értesítést kapni, ha a termék újra elérhetővé válik, kérlek iratkozz fel a termékértesítőre.

Szeretnél egy kiadós talpmasszázst, amely egyszerre erőteljes és kellemes? A shiatsu talpmasszírozó mindezt megvalósítja neked! Erős motorjai a szövetek mélyéig hatolnak, közben pedig olyan nyugalom uralkodik el rajtad, mint még azelőtt soha.

A SHIATSU MASSZÁZS ÉS ANNAK ELŐNYEI

A shiatsu egy Japánból származó masszázstechnika, amely részben a kínai akupresszúrára épül. A nálunk megszokott hagyományos masszázs mozdulatok helyett, ebben az esetben nyomást alkalmaznak. Ezekkel az erőteljes nyomó mozdulatokkal, ahogy a keleti gyógyító kultúrában megszokhattuk, a test meridián pontjait stimulálják. Ennek köszönhetően az elzáródott energiamezőket szabadítják fel, amelyek számos esetben a betegségek, egyéb testi-lelki rendellenességek okozói. Azonban rendszeres kezeléssel a test energiái szabadon áramlanak, így a betegségek megelőzhetőek.

Nézzük részletesebben, hogy milyen testre és lélekre gyakorolt hatásai vannak még a shiatsu kezeléseknek, jelen esetben a talpmasszázs szemszögéből tekintve:

– ellazítja a lábat, könnyedebb és energikusabb lehet
– serkenti a vérkeringést
– elősegíti a test méregtelenítését
– csökkenti a szervezetedben uralkodó fájdalmakat, így a fejfájást is
– megnyugtat, csökkenti a feszültséget és stressz-szintet
– energetizálja a testet
– erősíti az immunrendszert, ellenállóbbá teszi a szervezetet
– megelőzi a betegségeket

A SHIATSU TALPMASSZÍROZÓ HASZNOS TULAJDONSÁGAI

Az előzőekben már megtudhattad, hogy milyen hatással van szervezetedre a talpmasszázs ezen formája. Most nézzük meg, hogy az erre a technikára épülő masszírozó gépünk mely tulajdonságaival járul hozzá tested és lelked megújulásához és az eszköz komfortos használatához:

– 18 db erőteljes masszázsfej: Oldalanként 3-3 motor, ezeken pedig szintén 3 db fej található. Ezek elhelyezése és kúpos kivitelezése garantáltja, hogy a nagylábujjadtól egészen a sarkadig, erőteljes, a talpad mélyéig hatoló masszázsban legyen részed.

– Melegítő funkció: A fentebb leírt jótékony hatásokat fokozza az eszköz infravörös technológiája, amely melegíti a talpat. Ennek köszönhetően a vérkeringés még inkább fokozódik, az izmok jobban ellazulnak, az esetleges görcsök gyorsabban múlnak el, az elme pedig gyorsabban kerül relaxált állapotba.

– Abszolút higiénikus: A fejegységek nem kerülnek közvetlen kapcsolatba a talpaddal, ugyanis egy erős szövetréteg fedi. Sőt a talpadra is nyugodtan húzhatsz zoknit, ugyanis a shiatsu nem igényli a meztelen testrészeket.

– Pofonegyszerű használat: Mindössze egyetlen gomb található rajta, ezzel kapcsolod ki illetve be, valamint állíthatod be rajta a melegítést. Ezáltal az idősebb korosztály is gond nélkül tudja használni.

HASZNÁLATA

A készülék hálózati áramról működik. Miután a vezetéket bedugtad a konnektorba, majd a lábad kényelmesen elhelyezted az eszközön, indítsd be! Ezt a középen található egyetlen gomb segítségével teheted meg. Ekkor a motorok beindulnak, azonban az infra még nem. A melegítéshez még egyszer be kell nyomnod a főkapcsolót. Amennyiben végeztél, a kikapcsoláshoz szintén ezt a gombot kell benyomnod. Abban az esetben, ha elfelejtenéd üzemen kívül helyezni, a gép ezt 15 perc után megteszi saját magától. Ez a negyed óra valóban elég is lehet a kívánt eredmények eléréséhez napi használat esetén.

FIZIKAI JELLEMZŐK

A masszírozó színe szürke, fekete és piros. Hálózati áramról üzemel, a motorok 23 watt teljesítményűek, amelyekből összesen 9 db található az eszközben. Méretei 36x32x8 cm, súlya pedig 2,5 kg.

Ugorj fejest a távol-keleti gyógyításba és újulj meg kívül-belül mihamarabb!

régóta vágyad egy pihentető éjszaka majd egy energikus reggel?

Szeretnél életteli, fájdalmak nélküli mindennapokat?

Shiatsu masszírozógépünk nagyban hozzájárulhat általános jóléted és közérzeted fokozásához. A talp reflexológiai pontjainak stimulálásával serkenti vérkeringésed, illetve anyagcseréd az egész testedben, ezáltal csökkenhetnek esetleges fájdalmaid, valamint egészségebbek lehetnek egyes szerveid.

Shiatsu talpmasszírozó

Maximális relaxáció
Kiváló regeneráció

Milyen előnyei vannak?

Ne maradj le! Relaxáló talpmasszírozónkat most fantasztikus áron szerezheted be!

34 890 Ft

Ezért fogod szeretni a terméket!

Alább olvashatod eszközünk két kiemelkedő tulajdonságát

Melegítő funkció

A nap végén vagy egy hideg téli estén kifejezetten jól esik egy kis plusz meleg. Termékünk a masszázs mellett az infra technológiának köszönhetően melegíti is a lábad.

18 db masszázsfej

Oldalanként 3-3 motor, azokon pedig szintén 3-3 masszírozó egység található, ezáltal úgy érezheted, mintha 18 db ujj sürögne-forogna talpadon a te kényelmedért.

Vásárlóink visszajelzései

Próbáld ki te is 
a shiatsu talpmasszírozót!