Ingyenes szállítás 25000 Ft feletti rendelésnél

Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

GymBeam Kettlebell Black – 4 kg

5/5

GymBeam Kettlebell Black – 4 kg

5/5

DINAMIKUS IZOMZAT – SOKOLDALÚ FELHASZNÁLÁS

Gyors izomnövelés, hatalmas súlyzók nélkül, akár kezdőként is? A kettlebell ezt mind megvalósítja neked! Amilyen kicsi, akkora erő lakozik benne, amelyet minden grammjával a te fejlődésedre fordít. Csak vedd a kezedbe, ragadd meg a fogantyút és kezdd el a guggolást, kitörést, swinget vagy egyéb mozdulatokat, amihez éppen kedved van. Számtalan alkalmazási módja által a törzsedtől, a karjaidon át, a vádlidig, minden egyes izmod átmozgatja és erősíti, ráadásul az ízületeiddel is kíméletes normál használat mellett. Amennyiben nem csak látványos, de valóban erőteljes izomzatra vágysz, szerezd be ezt a praktikus, könnyen tárolható sporteszközt még ma!

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

5 990 Ft

Elfogyott

Amennyiben szeretnél értesítést kapni, ha a termék újra elérhetővé válik, kérlek iratkozz fel a termékértesítőre.

Elfogyott

Amennyiben szeretnél értesítést kapni, ha a termék újra elérhetővé válik, kérlek iratkozz fel a termékértesítőre.

Lehetsz kezdő, haladó, vagy “régi bútordarab” a sport világában, a kettlebell elengedhetetlen kellék a sportszertáradban. Az ára a padlón hever, hatékonyságától pedig garantáltan az egekben leszel. Szerezd be még ma és legyen végre valóság a karcsú testalkat!

Tudtad, hogy a kettlebell nem újkeletű dolog, ugyanis Oroszországban már a 19. században alkalmazták a sportrehabilitációban, valamint a katonák kiképzésére? Elterjedni viszont akkor kezdett a világban igazán, amikor is az USA felfedezte magának a 21. század elején, de ugye ezen nem lepődik meg senki. A lényeg, hogy az egyszerű kialakítása, valamint univerzális felhasználása révén meghódította az egész bolygót és szinte minden sportágba beférkőzött, ugyanis kiváló erősítő és rehabilitáló eszköz.

KETTLEBELL JÓTÉKONY HATÁSAI

Nem dicsérjük tovább, nézzük a tényeket, hogy milyen előnyökkel rendelkezik és hogyan fejleszti tested és elméd:

– komplex edzéseket biztosít, ezáltal minden izomcsoportod átmozgatja
– erőteljes, dinamikus izomzatot épít, különösen érintve a hátat, vállakat, karokat és lábakat
– fokozza a szív- és érrendszer működését, ezáltal pedig az állóképességet is növeli
– az intenzív, magas pulzusszámmal járó edzések hatékonyan égetik a kalóriát és a nem kívánatos zsírpárnákat
– kiválóan fejleszti a mozgáskoordinációt, amelynek a sportban és a mindennapokban is hasznát veszed
– növeli tested mozgástartományát, hajlékonyabb leszel rugalmasabb izmokkal és ízületekkel
– normál használat mellett kíméli az ízületeket
csökkenti a stresszt, valamint segít a koncentráció fejlesztésében
sérülések, műtétek után kiválóan alkalmazható a gyorsabb felépüléshez, izomzat visszaépítéséhez

SPORTÁGAK ÉS MOZGÁSFORMÁK, AHOL HASZNÁT VEHETED

Ahogy fentebb írtuk szinte nincs olyan sportág, ahol ne kamatoztathatnád előnyeit. Legyen szó akár a dinamikus mozgásról, a teljes izomerő kifejtésről, vagy az állóképesség igénybevételéről, minden területen segítségedre lesz. Ennek fényében a teljesség igénye nélkül a CrossFit, funkcionális edzés, súlyemelés, harcművészetek, atlétika, versenytánc, úszás, jóga, futás, kerékpározás, valamint a rehabilitáció területén is sikeresen bevetheted.

Ami a kettlebell gyakorlatokat illeti az egyik legnépszerűbb az úgynevezett swing, amikor is terpeszben állva a lábaid közül lendíted előre az eszközt a karjaid és a törzsed segítségével. Többféle guggolás variációt is végezhetsz segítségével, akár mindkét kezedben 1-1 kettlebellel, vagy például mindkét kezeddel a mellkasod előtt fogva az eszközt. Azonban a kitöréseket is színesítheted segítségével, felhúzásokat os végezhetsz, vagy a fejed fölé is emelheted több verzióban, de akár karhajlításokat, fekvőtámaszokat is végezhetsz általa. Felhasználási lehetőségeinek tárháza végtelen, amelynek egy részét fenti videónkban be is mutatunk neked a “Tippek, trükkök” fül alatt.

A KETTLEBELL ELŐNYÖS TULAJDONSÁGAI

Az alábbi sajátosságoknak köszönhetően még inkább úgy érzed majd, hogy neked is szükséges van a kettlebell 4 kg súllyal felvértezett változatára.

– Kezdőként is használhatod: Nem kell robosztus súlyzókat használnod félve a sérülésektől, sőt otthon, a négy fal között is edzhetsz vele, amennyiben még félsz lemenni az edzőterembe.

– Masszív kialakítás: A tömör vas és az azt körülvevő masszív műanyag hosszú élettartamot és minimális gondozást, karbantartást igényel.

– Könnyed hordozhatóság: Még a nagyobb változatok is, de ez a kettlebell 4 kg-os súlyával gond nélkül elfér az autódban, táskádban, vagy akár a kezedben.

– Biztonságos tárolás: A stabil, vízszintes talpának köszönhetően nem kell félned, hogy elgurul, sőt, amennyiben véletlenül eldől, a fogantyúk szintén nem hagyják elgurulni.

– Egyszerű tisztítás: Az esetleges izzadságot, szennyeződéseket gond nélkül eltávolíthatod egy száraz, vagy langyos vízzel átitatott törlőkendővel.

HASZNÁLAT ÉS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

A kettlebell kiváló sporteszköz, azonban a saját és mások biztonsága érdekében itt is figyelned kell a körültekintő és az emberi épsége nem veszélyeztető alkalmazásra.

Először is fontos, hogy felmérd képességeid és erőnléti állapotodnak megfelelő súllyal eddz. Ami kifejezetten fontos, hogy a sérülések elkerülésének érdekében mindig melegíts be, majd a gyorsabb regenerálódás miatt, mindig nyújts le. Nagyon lényeges, hogy a helyes technikával és a megfelelő testtartással végezd a gyakorlatokat, lehetőleg egy hozzáértő szakember felügyelete mellett. Figyelj arra is, hogy ne egy nap alatt akarj Schwarzenegger lenni, fokozatosan haladj előre. Végül, de nem utolsó sorban pedig gondosan válaszd ki az edzéshez szükséges környezetet. Legyen elegendő helyed, lógó kábelek, egyéb tárgyak ne zavarjanak, és természetesen edzőtársaidtól is kellő távolságban legyél.

Kezdd el a változást még ma és “rakj” egy új, magabiztos embert a tükör másik oldalára!

Jó lenne, ha egyetlen eszközzel erősíthetnéd minden testrészed?

Szeretnél nem csak látványos, de szilárd és dinamikus izomzatot építeni?

A kettlebell használatával számtalan erősítő eszközt kiválthatsz, alig foglal helyet, valamint sokrétű felhasználásának köszönhetően garantáltan megdolgoztatja azt az izmodat is, amelyről eddig nem is tudtál!

GymBeam Kettlebell 4 kg

Kis eszköz nagy erővel
Univerzális használat

Milyen előnyei vannak?

Szerezd be a kettlebellt most és növelj kirobbanó izomzatot!

5 990 Ft

Ezért fogod szeretni a terméket!

Eszközünk két legfontosabb előnye, amely garantáltan előnyödre válik

Gyors fogyás és izomnövelés

A gyakorlatok intenzitása és változatossága révén, már a kettlebell 4 kg-os, kezdő változata is hozzájárul ahhoz, hogy hamarabb tegyél szert erős izomzatra és gyorsabban dobd le a plusz kilókat, mint egyéb erősítő eszközökkel.

Egyszerű hordozhatóság

Felejtsd el a több alkatrészből álló, nagy súlyzók cipelését, amelyeket jó eséllyel csak egy kombi autóban tudtál szállítani eddig. Egy, vagy akár több kettlebell is könnyedén elfér a csomagtartódban vagy a táskádban.

Vásárlóink visszajelzései

Próbáld ki te is 
a GymBeam kettlebell 4 kg-os változatát!