Ingyenes szállítás 25000 Ft feletti rendelésnél

Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

GymBeam Fitness Step Pad – Az alakformálás új dimenziója

5/5

GymBeam Fitness Step Pad – Az alakformálás új dimenziója

5/5

HATÉKONY ALAKFORMÁLÁS – VÁLTOZATOS EDZÉS

Soha nem volt még ilyen egyszerű és egyben élvezetes a makacs zsírpárnák eltüntetése, az erőtől duzzadó izmok növesztése! A GymBeam Fitness Step Pad olyan edzésélményt nyújt számodra, amely egyszerűen függővé tesz, ebből kifolyólag mindig motivált leszel! A változatos tornagyakorlatok, az állítható nehézségi fok, a csoportos órák, az egyéni challengek, az eszköz mobilitása, a pofonegyszerű alkalmazása mind-mind olyan sajátosságok, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy elégedett legyél önmagaddal kívül-belül és, ami a legfontosabb, hogy SOHA NE ADD FEL! Adsz egy esélyt neki? Szerezd be még ma!

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

8 990 Ft

Elfogyott

Amennyiben szeretnél értesítést kapni, ha a termék újra elérhetővé válik, kérlek iratkozz fel a termékértesítőre.

Elfogyott

Amennyiben szeretnél értesítést kapni, ha a termék újra elérhetővé válik, kérlek iratkozz fel a termékértesítőre.

Segítünk neked leszámolni az egysíkú, szürke, kevésbé eredményes tornagyakorlatokkal! Ehhez hoztuk el a Step Pad nevezetű termékünket, amellyel a testmozgás egy új dimenzióját nyitjuk meg neked!

Miért hasznos? Egyrészt mert szinte nincs olyan tornagyakorlat, amelyet ne végezhetnél el a segítségével. Ezt láthatod is a “Tippek, trükkök” menüpontban. Fekvőtámasz, guggolás, felülés, kitörés, súlyzós gyakorlatok, váltott lábas szökdelés és még sok-sok gyakorlat szerepel a listán, amit akár te magad is kitalálhatsz.

Másrészt azért válhat még előnyödre, mert valóban színesíti az edzéseid és motivál! Helyezd az eszközt a személyes tornaóráid középpontjába, és próbáld ki mennyire lehet másként végezni az egyes gyakorlatokat a segítségével. Akár saját kihívásokat is kitalálhatsz, vagy csoportos órán egymással is versenghettek. Sőt az állítható lábaknak köszönhetően magasabbra is emelhetitek a képzeletbeli lécet.

A FITNESS STEP PAD ALKALMAZÁSÁNAK ELŐNYEI

Az előbb leírtak által kitörhetsz a megszokott, monoton rutinból, amely nem csak mentálisan, de fizikailag is felfrissít és még számos jótékony hatást gyakorol a szervezetedre, amelyek többek között az alábbiak:

– a fentebb is említett sokoldalúságnak köszönhetően a teljes testet formálja, erősíti
– egy-egy intenzívebb edzés során jelentős kalóriamennyiséget égethetsz el, így a step pad hatékony segítőtárs a fogyókúrád alatt
– az előbb említett intenzív mozgásból kifolyólag az állóképességet is fejleszti
– mozgástartományod megnőhet, mozgékonyabb, mobilisabb lehetsz általa
fokozza a vérkeringést, így jótékonyan hat a szív- és érrendszer működésére
fejleszti a mozgáskoordinációt és az egyensúlyérzéket
– a megfelelő odafigyeléssel kiváló eszköz lehet rehabilitációhoz, illetve ízületkímélő edzésekhez
– fokozza vitalitásod, az energiaszinted, pozitívan befolyásolja a közérzeted és csökkenti a stresszt

A TERMÉK POZITÍV TULAJDONSÁGAI

A szervezetedre gyakorolt jótékony hatások mellett nézzük azokat a funkciókat, amelyek a kényelmedet, valamint az eredményesebb edzéseidet szolgálják:

– Állítható nehézségi szint: A csomagban mellékelünk 1-1 pótlábat, amellyel megemelheted az eszközt. Ennek köszönhetően a későbbiekben nehezítheted a gyakorlatokat, amelyek tovább motiválnak és fejlesztenek.

– Masszív kialakítás: A termék teherbírása 250 kg, ami nem kevés, így többé a súlyod nem lehet kifogás az életmódváltás megkezdésére.

– Csúszásmentes felület: A speciális rácsos minta és szerkezet hozzájárul ahhoz, hogy te mindvégig biztonságosan, a legkisebb sérülésveszéllyel használd az eszközt.

– Kis helyigény: A step pad kompakt mérete által, akár a szobádban is tornázhatsz, sőt edzés után könnyedén elrakhatod az ágy alá vagy a szekrénybe, észre sem veszed majd.

– Könnyed hordozhatóság: Az előbb említett méretek és a 2,5 kg-os, könnyű súlynak köszönhetően, akár otthon, edzőteremben, a nyaralás alatt, vagy munka után az irodában is tökéletes edzőtársaddá válhat.

FIZIKAI JELLEMZŐK

A step pad színe fekete és szürke, anyaga pedig a masszív polipropilén, amely akár 250 kg terhelésnek is ellenáll. Méretei 67x27x15 cm, súlya pedig 2,5 kg.

Fontos, hogy a megfelelő tapadás érdekében mindig edzőcipőben használd a terméket és a gyakorlatok megkezdése előtt mindig ellenőrizd a sértetlenségét, stabilitását!

Szerezd be még ma és törj be az alakformálás új, színes világába!

Felpörgetnéd kicsit az unalmas tornagyakorlatokat?

Szeretnél egy univerzális fitnesz eszközt, amely az egész tested átmozgatja?

Ez a fitness step pad a legjobb választás elképzeléseidhez. Szó szerint azt csinálsz vele, amit akarsz! Tökéletes kelléke a bemelegítésnek, guggolásnak, fekvőtámasznak, súlyzós edzéseknek és még ezerféle tornagyakorlatnak. A végeredmény pedig a 100%-ban átmozgatott test, erősebb izmok és kevesebb súlyfelesleg.

GymBeam Fitness Step pad

Sokoldalú felhasználás
Színesebb edzések

Milyen előnyei vannak?

Rendelj ma és legyen az edzés olyan élmény, mint még soha!

8 990 Ft

Ezért fogod szeretni a terméket!

Az alábbi két tulajdonság garantáltan hasznodra válik majd

Hatalmas teherbírás

Masszív polipropilén anyaga nem kevesebb, mint 250 kg súlyt is elbír, így nem számít, hogy az utad mely szakaszán jársz, és mennyi súlyfelesleg van rajtad, a step pad garantáltan nem áll majd átalakulásod útjába.

Állítható magasság

A termékhez mellékelünk 1-1 plusz lábat is, amellyel megemelheted annak magasságát. Ez jól jöhet abban az esetben, amikor már elértél egy szinten és nehezebbé tennéd a gyakorlatokat a további fejlődésed érdekében.

Vásárlóink visszajelzései

Próbáld ki te is 
a GymBeam Fitness Step Pad eszközt!