Ingyenes szállítás 25000 Ft feletti rendelésnél

Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

GymBeam Crea7in zöldalma ízesítéssel – 300 g

5/5

GymBeam Crea7in zöldalma ízesítéssel – 300 g

5/5

ACÉLOS ÁLLÓKÉPESSÉG – ERŐTELJES IZMOZAT

7-féle kreatin 1 áráért! 7-féle kreatin 1 célért! A GymBeam Crea7in sokrétű komponensei tökéletes harmóniában működnek együtt a nagyságrendekkel több energia, a kemény izmok és a rendületlen állóképesség érdekében. Amennyiben fontos számodra a gyors és látványos fejlődés szeretett sportodban, nem mellékes a gyors regeneráció sem, ahogy a jó oldhatóság, a gyomrod kímélése, valamint a finom íz, akkor a Crea7in elengedhetetlen kelléke étrendednek.

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

5 590 Ft

Elfogyott

Amennyiben szeretnél értesítést kapni, ha a termék újra elérhetővé válik, kérlek iratkozz fel a termékértesítőre.

Elfogyott

Amennyiben szeretnél értesítést kapni, ha a termék újra elérhetővé válik, kérlek iratkozz fel a termékértesítőre.

A GymBeam Crea7in doboza 300 gramm, zöldalma ízesítésű, 7-féle kreatinból álló port tartalmaz.

Szeretnéd végre leküzdeni az eléd tornyosuló akadályokat?

Minden vágyad, hogy komoly teljesítményt érj el kedvenc sportágadban?

A Crea7in komplex összetevői megadják neked azt a pluszt, ami miatt eddig hiányérzeted volt edzéseid során! A 7 kreatin típus, a 3 szénhidrát változat, valamint az egyéb extra energiát nyújtó komponensek egytől-egyig azon dolgoznak, hogy erősebb, energikusabb és kitartóbb legyél bárkinél!

GymBeam Crea7in - Zöldalma

Napi adag: 10-20 gramm
Tartalom: 300 gramm kreatin por

Fő összetevők
eros-ferfi-es-eros-no-3
egy-eros-no

ACÉLOS ÁLLÓKÉPESSÉG - ERŐTELJES IZMOZAT

Mit tud a GymBeam Crea7in?

Szeretnél végre több súlyt emelni, hosszabb távokat futni és tovább bírni az edzéseket? Ezt a bombasztikus kreatin formulánkkal és kitartásoddal garantáltan elérheted. Crea7in termékünk közelebb hozza céljaidat és elűzi fejedből a kifogásokat!

Ugye a kreatinról tudjuk, hozzájárul az izmok hatékony növekedéséhez. Teszi ezt úgy, hogy amennyiben fokozott mennyiségben van jelen az izomrostokban, akkor a sejteken belül energiaátvitel is fokozódik, ebből kifolyólag neked is több energiád lesz, később fáradsz el. Ennek végeredménye pedig, az, hogy a több ismétlésnek, tovább tartó edzésnek köszönhetően izmaid erősebbek, nagyobbak lesznek.

Nos a mi komplex termékünk ebből az anyagból tartalmaz 7 változatot! Emellett még helyet kapott benne 3-féle szénhidrát, szibériai ginzeng és olyan kísérő komponensek, mint az Kalcium-alfa-ketoglutarát vagy az l-citrullin. Ezen anyagok összessége adja azt a sokrétű formulát, amelynek köszönhetően a Crea7in kiváló oldhatósággal, felszívódási aránnyal, hatékonysággal, valamint kevesebb mellékhatással rendelkezik. Ezen felül a frissítő zöldalma íz még teljesebb teszi az élményt, amelyben a vegán étrendet folytatók is részesülhetnek.

A “Gyorsabban, magasabbra, erősebben!” jelszó jelen esetben új értelmet nyer. A megfelelő akaraterő és kitartás az, ami az alapot adja, hogy elérd a céljaidat, mi pedig egy erős támaszt nyújtunk neked, amellyel még gyorsabb, még erősebb lehetsz és még magasabbra ugorhatsz.

Legyél futó, úszó, hegymászó vagy testépítő, a Crea7in nem hiányozhat az edzőszettedből!

Mire nyújt megoldást?

Erősebb izomzat 100%
Több energia 85%
Nagyobb állóképesség 70%

2-3 hét után már jobban bírod az edzést, érezhetően több ismétlést tudsz elvégezni

2-3 hónap után már szemmel láthatóan növekszik az izomzatod, több energiád lesz, az állóképességed fokozódik

Rendelj most és kerülj közelebb az acélos izmokhoz!

5 590 Ft

Mit tartalmaz és miért fontos?

Termékünk fő összetevői, amelyek az eredményes edzésmunkát segítik

Kreatin

A teljesség kedvéért a Crea7in az alábbi 7 kreatin változatot tartalmazza: pufferelt kreatin-monohidrát, mikronizált kreatin-monohidrát, kreatin-foszfát, kreatin-citrát, kreatin-piruvát, kreatin-hidroklorid, tri-kreatin malát. E komplex összetevők garantálják az erősebb izmokat, a jobb hasznosulást, a kifogástalan oldhatóságot, valamint az emésztőrendszert érintő kevesebb mellékhatást.

Szénhidrát

A termékben megtalálható egy úgynevezett szénhidrát "trió", amelyek nem mások, mint a dextróz, fruktóz, valamint a maltodextróz. Ezek a komponensek már önmagukban is energiát adnak neked edzés közben, valamint regenerálják izmaid. Azonban jelen esetben a legfontosabb szerepük az, hogy segítsék a kreatin felszívódását a szervezetedben.

Kalcium-alfa-ketoglutarát

Akárcsak az előző összetevők, ez az első olvasatra érdekes nevű vegyület is segíti az energiatermelést, gyorsítja a regenerálódást, valamint csökkenti az izomrostok kimerülését. Mivel a kalcium egy formájáról van szó kiemelkedő szerepe van az ízületek és a csontok egészségének megőrzésében, csökkenti az oxidatív stresszt és fokozza az anyagcserét.

L-citrullin

Egy nem esszenciális aminosav, amely számos testünket érintő biológiai folyamatban vállal szerepet. Legfőbb funkciója, hogy testmozgás közben kitágítja az ereket, ezzel elősegíti az optimális vérnyomást, valamint fokozza a szervezet oxigénfelvételét, így hatékonyabbá téve az edzést.

Szibériai ginzeng

A ginzeng az egyik legismertebb és leghatékonyabb gyógynövény. Sokoldalúsága révén a sportolók is kihasználhatják pozitív tulajdonságait, amelyek többek között az energiaszint növelése, fáradtság késleltetése, vérkeringés fokozása, stressz csökkentése, valamint a regeneráció gyorsítása.

Emlékeztető

Bevetted már a napi kreatin adagod?

Nem
Igen

Vásárlóink visszajelzései

Próbáld ki te is 
a GymBeam Crea7in kreatin port! 

Havita család

Prémium az Egészségmegőrzésben