Ingyenes szállítás 25000 Ft feletti rendelésnél

Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

GymBeam Crea7in őszibarackos jegestea ízesítéssel – 300 g

5/5

GymBeam Crea7in őszibarackos jegestea ízesítéssel – 300 g

5/5

MASSZÍV IZOMZAT – GYORS REGENERÁCIÓ

Egy komplex formula, amely 7-féle kreatint tartalmaz annak érdekében, hogy izmaid hatalmasak és erősek legyenek, valamint gyorsan regenerálódjanak, energiaszinted pedig a plafonon legyen edzések közben. A 7 fő összetevő tökéletes kölcsönhatásban egyesíti erőit a termék kifogástalan oldhatósága, íze és felszívódása miatt, valamint, hogy a Te fejlődésed még látványosabb legyen, korlátaidat pedig mihamarabb lebontsd!

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

5 590 Ft

Elfogyott

Amennyiben szeretnél értesítést kapni, ha a termék újra elérhetővé válik, kérlek iratkozz fel a termékértesítőre.

Elfogyott

Amennyiben szeretnél értesítést kapni, ha a termék újra elérhetővé válik, kérlek iratkozz fel a termékértesítőre.

A GymBeam Crea7in doboza 300 gramm, őszibarackos jegestea ízesítésű, 7-féle kreatinból álló port tartalmaz.

Hamar elfáradsz az edzések alatt?

Úgy érzed kellene még 1-2 ismétlés, vagy 1-2 kilométer, hogy jobb legyél?

Ne kínozd magad tovább, most valóra válhatnak álmaid! A GymBeam egyedülálló, 7-féle kreatint tartalmazó formulája olyan extra löketet ad izmaidnak, amely által gond nélkül teljesítheted a plusz emeléseket, a ráadás hosszokat, vagy az áhított extra kilométereket.

GymBeam Crea7in - Őszibarackos jegestea

Napi adag: 10-20 gramm
Tartalom: 300 gramm kreatin por

Fő összetevők
eros-ferfi-es-no-2
eros-ferfi-2

MASSZÍV IZOMZAT - GYORS REGENERÁCIÓ

Mit tud a GymBeam Crea7in?

A Crea7in fő összetevőinek száma 7, célja viszont 1: acélos, dinamikus izomzat fejlesztése számodra.

A kreatin az izmok építéséhez elengedhetetlen. Alapból a szervezetedben is megtalálható, azonban a folyamatos terhelés következtében mennyisége csökken, így a kívánt eredmények eléréséhez rendszeres utánpótlásra szorul. Optimális jelenlétében gond nélkül szolgáltatja az energiát az izmok összehúzódásához, ezáltal kitartóbb leszel az edzés során, a több gyakorlat, ismétlés következtében pedig izmaid növekednek, erősebbek lesznek.

Összesen 7 különböző kreatin típus található meg termékünkben (tápérték táblázatban olvashatsz róluk), amelyek előnyös tulajdonságaikat egyesítik az eredményes izommunkáért. Azonban a komplex összetevők által jobb lesz a kreatin oldhatósága, nagyobb mértékben szívódik fel a szervezetben, még inkább fokozzák a kitartást, valamint kevesebb mellékhatással rendelkeznek.

A kifogástalan eredményhez hozzájárul még a 3 féle szénhidrát, amelyek segítik a kreatin felszívódását, valamint a szibériai ginzeng, a Kalcium-alfa-ketoglutarát és az l-citrullin plusz energetizálóként megbújva a Crea7in-ben.

Lehetsz futó, úszó, crossfitter, súlyemelő, vagy akár Nordic-walking fanatikus, amennyiben magasabbra akarod rakni a lécet, többet akarsz elérni imádott sportodban, akkor a kreatin, abból is a Crea7in komplex nem hiányozhat az öltözőszekrényedből!

Rendeld meg ma és szedd szét az edzőtermet holnapra!

Mire nyújt megoldást?

Erősebb izomzat 100%
Több energia 85%
Nagyobb állóképesség 70%

2-3 hét után már jobban bírod az edzést, érezhetően több ismétlést tudsz elvégezni

2-3 hónap után már szemmel láthatóan növekszik az izomzatod, több energiád lesz, az állóképességed fokozódik

Szerezd be még ma termékünket, és hagyd, hogy magával ragadjon a kirobbanó energia és lendület!

5 590 Ft

Mit tartalmaz és miért fontos?

Termékünk fő alkotóelemei amelyek fokozzák sportteljesítményed

Kreatin komplex

7 kreatin kombinációja lehetővé teszi a gyors és hosszantartó felszívódást, biztosítva a kreatin állandó jelenlétét az izmokban. Tulajdonságaik egyesítésével folyamatos energiaellátást és gyors regenerációt érhetsz el, mivel mindegyikük eltérő időben és módon fejti ki hatását. Az eredmény hatékonyabb izomműködés, növekvő teljesítmény, gyorsabb regeneráció.

Dextróz, fruktóz, maltodextrin

A 3 szénhidrát kombinációja azonnali és hosszantartó energiaforrásként szolgál az izmok számára, így fokozva az állóképességet és a teljesítményt. Mindezek mellett hozzájárulnak a kreatin optimális felszívódásához, ezáltal a hatékonyabb hasznosulásához.

Kalcium-alfa-ketoglutarát

Egy olyan alkotóelem, amely növeli az izmok energiaszintjét, valamint megakadályozza a gyors kifáradást, így lehetővé teszi az intenzívebb és hosszabb edzést. Emellett támogatja az izmok gyors regenerációját edzés után.

L-citrullin

Természetes aminosav, amely támogatja a sportteljesítményt. Segít a jobb véráramlásban, ebből fakadóan az izmok több oxigénhez és tápanyaghoz jutnak. Ennek eredménye a hatékony edzés, a gyors regeneráció.

Szibériai ginzeng

Növeli az energiaszintet, lehetővé téve hosszabb és intenzívebb edzéseket. Adaptogén tulajdonságai segítik a szervezetet a fizikai terhelésekhez való alkalmazkodásban. Továbbá támogatja az immunfunkciókat, ami hozzájárul a sportolók gyorsabb regenerálódásához.

Emlékeztető

Bevetted már a napi kreatin adagod?

Nem
Igen

Vásárlóink visszajelzései

Próbáld ki te is 
a GymBeam Crea7in kreatin port! 

Havita család

Prémium az Egészségmegőrzésben