Ingyenes szállítás 25000 Ft feletti rendelésnél

Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

GymBeam Crea7in görögdinnye ízesítéssel – 300 g

5/5

GymBeam Crea7in görögdinnye ízesítéssel – 300 g

5/5

ERŐS IZMOK – KIROBBANÓ ENERGIA

Egyedülálló, 7-féle kreatint tartalmazó készítmény, amely komplex hatásának köszönhetően acélos izomzatot, fáradhatatlan energiát és verhetetlen állóképességet varázsol számodra. Könnyen felszívódik, nem marad a pohár alján semmi, ráadásul az íze is fantasztikus. Kell ennél több? Igen! Te, a megrendíthetetlen akaraterőd, valamint a határozott célod, amelynek elérését könnyebbé tesszük számodra.

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

5 590 Ft

Elfogyott

Amennyiben szeretnél értesítést kapni, ha a termék újra elérhetővé válik, kérlek iratkozz fel a termékértesítőre.

Elfogyott

Amennyiben szeretnél értesítést kapni, ha a termék újra elérhetővé válik, kérlek iratkozz fel a termékértesítőre.

A GymBeam Crea7in doboza 300 gramm, görögdinnye ízesítésű, 7-féle kreatinból álló port tartalmaz.

Eleged van abból, hogy a sok edzés ellenére sem fejlődsz?

Szeretnél végre gyorsabban, erőteljesebb izomzatot építeni?

A Crea7in gyorsítótávként szolgál kitűzött céljaid eléréséhez. Az összesen 7 fajta kreatinból álló formula óramű pontossággal szolgálja majd energiád pótlását és izmaid rohamos növelését edzésed minden egyes másodpercében, illetve hatékony regenerációt biztosít a nyugalmi időszakban.

GymBeam Crea7in - Görögdinnye

Napi adag: 10-20 gramm
Tartalom: 300 gramm kreatin por

Fő összetevők
eros-ferfi-es-no-1
eros-ferfi-poloban-1

ERŐS IZMOK - KIROBBANÓ ENERGIA

Mit tud a GymBeam Crea7in?

A kreatin olyan az izmaidnak, mint a növényeknek a napfény. Kisebb minőséggel és mennyiséggel is beérik, de társaikhoz képest nagyságrendekkel elmaradnak a fejlődésben. Ugye te nem akarsz lemaradni? Amennyiben nem, akkor ne sajnáld magadtól a legjobbat! A Crea7in nem kevesebb, mint 7-féle kreatinnal támogat sporttevékenységed során, hogy erős és hatalmas állóképességű izomzatot építs.

A kreatin egy szerves sav, amelynek kiemelkedő szerepe van az izomrostok energiaellátásában. Az emberi szervezetben természetesen jelen lévő vegyület, amelynek a raktárait fel kell tölteni és folyamatosan szinten kell tartani a hatékony izommunkához, gyorsabb regenerálódáshoz.

A Crea7in 7 fő összetevője a mikronizált kreatin-monohidrát, pufferelt kreatin-monohidrát, kreatin-foszfát, kreatin-citrát, kreatin-piruvát, kreatin-hidroklorid és a kreatin-malát. Ezek a komponensek együttesen, előnyös tulajdonságaikat hozzáadva, úgy építik izmaidat, mint a hangyák a hangyavárat.

Természetesen nem csak a hatékony energiaforrás, hanem a szervezetre gyakorolt egyéb hatások miatt is egyedülálló ez a formula. Tesztjeink és vásárlóink visszajelzései is azt mutatják, hogy az arra érzékenyeknek alig vagy egyáltalán nem bántja a gyomrát, gyorsabban regenerálódnak, kevésbé lesz izomlázuk, még tovább bírják az edzéseket, valamint kevesebb adag is elég lehet a megszokott teljesítmény eléréséhez.

Olyan alkotóelemek is megtalálhatóak termékünkben, mint a különböző szénhidrátok, amelyek segítik a felszívódást, valamint a kalcium-alfa-ketoglutarát, az l-citrullin és a szibériai ginzeng, amelyek plusz üzemanyagként szolgálnak neked edzés során.

A kreatin által tehát több energiád lesz, amelyből kifolyólag többet és tovább tudsz edzeni, ennek következménye pedig az izmok növekedése, erősödése, állóképességed fejlődése. Legyen a kedvenc sportágad a súlyemelés, a futás, az úszás, a Crossfit vagy a hegymászás, az biztos, hogy a Crea7in által többet tudsz majd emelni, gyorsabb leszel és magasabbra ugrasz majd.

Szerezd be még ma és ülj át az izomépítés Ferrarijába!

Mire nyújt megoldást?

Erősebb izomzat 100%
Több energia 85%
Nagyobb állóképesség 70%

2-3 hét után már jobban bírod az edzést, érezhetően több ismétlést tudsz elvégezni

2-3 hónap után már szemmel láthatóan növekszik az izomzatod, több energiád lesz, az állóképességed fokozódik

Szerezd be termékünket még ma és építs masszív, erőtől duzzadó izmokat!

5 590 Ft

Mit tartalmaz és miért fontos?

Az alábbi komponensek hozzájárulnak a hatékony izomépítéshez

Kreatin komplex

A 7 különböző kreatin mind rendelkezik egy-egy kiemelkedő tulajdonsággal, melyek miatt helyet kaptak a termékben. Ezek többek között a kiváló oldhatóság, a hatékony felszívódás, kevesebb gyomrot érintő mellékhatás, több és tovább tartó energia biztosítása, valamint a nagyobb hatékonyság.

Szénhidrát

A dextróz, a fruktóz és a maltodextrin triója, amellett, hogy szintén energiát biztosít izmaidnak és agyadnak, segíti a kreatin felszívódását a szervezetedben. Hatalmas előnye még, hogy képes helyreállítani a vércukorszintet, valamint optimális szinten tartani azt.

Kalcium-alfa-ketoglutarát

A kalcium egy speciális formája, amely fokozza az energiatermelést, csökkenti az izmok kimerülését, elősegíti a regenerálódást. Ezen felül hozzájárul a csontok, ízületek egészségéhez, valamint az anyagcsere fokozása és az oxidatív stressz csökkentése révén lassítja az öregedést.

L-citrullin

Hozzájárul a nitrogén-oxid termeléséhez, ezáltal az erek tágulásához, az optimális vérkeringéshez. Ebből fakadóan pedig segíti az izmokat a hatékony oxigén- és tápanyagfelvételben, plusz energiakánt szolgál edzés közben.

Szibériai ginzeng

Adaptogén hatása révén a szervezetedet készteti az erőteljesebb hatékonyabb működésre. Ezáltal fokozza a vérkeringésed, növeli az energiaszinted, amely által tovább bírhatod az edzést és nagyobb izmokat növeszthetsz. Hatékony tulajdonságai révén csökkenti a stresszt és a krónikus fáradtságot, valamint erősíti immunrendszered is.

Emlékeztető

Bevetted már a napi kreatin adagod?

Nem
Igen

Vásárlóink visszajelzései

Próbáld ki te is 
a GymBeam Crea7in kreatin port! 

Havita család

Prémium az Egészségmegőrzésben