Ingyenes szállítás 25000 Ft feletti rendelésnél

GymBeam Crea7in citrom-lime ízesítéssel – 300 g

5/5
Akció!

GymBeam Crea7in citrom-lime ízesítéssel – 300 g

5/5

KIVÁLÓ FELSZÍVÓDÁS – HATALMAS ERŐ ÉS ÁLLÓKÉPESSÉG

Robosztus izomzat, ezer fokon izzó energia, villámgyors regeneráció! Igen, a GymBeam Crea7in a sokoldalú összetételének köszönhetően ezt mind tudja. A nem kevesebb, mint 7 kreatin típus, a 3-féle szénhidrát, valamint az olyan alkotóelemek, mint a szibériai ginzeng segít, hogy gyorsabban elérd sportcéljaidat és beelőzd sporttársaidat.

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Akció vége: 2 nap, 21 óra, 40 perc, 30 mp

2 990 Ft

Elfogyott

Amennyiben szeretnél értesítést kapni, ha a termék újra elérhetővé válik, kérlek iratkozz fel a termékértesítőre.

Elfogyott

Amennyiben szeretnél értesítést kapni, ha a termék újra elérhetővé válik, kérlek iratkozz fel a termékértesítőre.

A GymBeam Crea7in doboza 300 gramm, citrom-lime ízesítésű, 7-féle kreatinból álló port tartalmaz.

Komolyan vennéd végre az edzést?

Hiányzik valami, amivel végre elindulhatsz a fejlődés útján?

A Crea7in a hét fő komponensével nem csak a kezdőlöketet adja meg neked, hanem végig is kísér a célig tartó utadon. Olyan plusz energiát nyerhetsz segítségével, amely által masszívabb izomzatra és fokozott állóképességre tehetsz szert, ez pedig ugye elengedhetetlen a mindent elsöprő sportteljesítmény érdekében.

GymBeam Crea7in -
Citrom-lime

Napi adag: 10-20 gramm
Tartalom: 300 gramm kreatin por

Fő összetevők
eros-ferfi-eros-no-4
eros-no-1

KIVÁLÓ FELSZÍVÓDÁS - HATALMAS ERŐ ÉS ÁLLÓKÉPESSÉG

Mit tud a GymBeam Crea7in?

1 kreatin nem kreatin! Mi összesen 7 változatot bújtattunk el termékünkben, hogy ne csak feszegesd a határaidat, hanem át is lépj rajtuk!

Legyél akár hobbi testépítő, aki a tükörbe nézve szeretne elégedetten mosolyogni, vagy profi sportoló, aki versenytársait akarja legyőzni, egy biztos, a kreatin szerves része kell, hogy legyen a mindennapjaidnak. Miért? Azért, mert plusz energiaként szolgál izmaidnak, amelynek köszönhetően több gyakorlatot tudsz elvégezni. Ez pedig nem vezethet máshoz, mint teljes izomrendszered kirobbanó növekedéséhez.

Mit gondolsz? Ha egy-féle kreatin képes fokozni a teljesítményed, akkor milyen hatással van rád termékünk, amely 7 különböző típust tartalmaz? Igen, egyre gondolunk! Azonban ez még nem minden. Mind különféle sajátosságokkal rendelkeznek, mint például a regeneráció hatékony segítése, gyomor kímélése, a hatékonyabb felszívódás, a kiváló oldódás, esztétikus textúra, vagy az ínycsiklandó ízvilág.

Természetesen a teljesítményt fokozó összetevők listája itt nem ér véget. Az eredményes felszívódást segítik még az olyan hozzáadott szénhidrátok, mint a fruktóz, dextróz, vagy a maltodextrin. A még több energiáról pedig a l-citrullin, a Kalcium-alfa-ketoglutarát, vagy a hihetetlenül sokoldalú szibériai ginzeng gondoskodik.

Futóként hosszabb távokat futsz majd, testépítőként több súly tudsz majd emelni, CrossFitt fanatikusként pedig nem dőlsz majd ki az edzések felénél. Tehát nem csak erősebb leszel, de az állóképességed is szignifikánsan fejlődésnek indul.

Szerezd be még ma és bontsd le az utadba kerülő akadályokat már holnap!

Mire nyújt megoldást?

Erősebb izomzat 100%
Több energia 85%
Nagyobb állóképesség 70%

2-3 hét után már jobban bírod az edzést, érezhetően több ismétlést tudsz elvégezni

2-3 hónap után már szemmel láthatóan növekszik az izomzatod, több energiád lesz, az állóképességed fokozódik

Ne habozz! Rendelj még ma és küzdd le az eddig legyőzhetetlennek tűnő akadályokat!

2 990 Ft

Mit tartalmaz és miért fontos?

A legfőbb komponensek, amelyek segítik fejlődésed

7-féle kreatin

A 2-féle monohidrát, a tri-kreatin malát, valamint a kreatin-foszfát, -citrát, -piruvát, és -hidroklorid hozzájárulnak a magasabb energiaszinthez és a gyorsabb regenerálódáshoz. Ezen felül hatékonyabb a felszívódásuk és jobban oldódnak.

3-féle szénhidrát

A Crea7in-ben betöltött legfőbb szerepük a kreatin hasznosulásának elősegítése, azoban a dextróz, a fruktóz és a maltodextróz együttesen még több energiát biztosít a sporttevékenységekhez.

Kalcium-alfa-ketoglutarát

Egy speciális vegyület, amely számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik. Többek között hozzájárul a szervezet energiatermeléséhez, valamint segíti a regenerálódást. Természetesen kalcium révén a csontokra és az ízületekre is jótékony hatást gyakorol.

L-citrullin

Az L-citrullin egy aminosav, amely elősegíti a nitrogén-oxid termelést a szervezetben. Ez javítja a vérkeringést, így növelve az izmok oxigén- és tápanyagellátását, amely optimalizálja az edzési teljesítményt és a regenerációt.

Szibériai ginzeng

Adaptogén gyógynövény, amely segít a szervezetnek alkalmazkodni a fizikai stresszhez és fokozza az állóképességet. Serkenti az energiaszintet, így hosszabb és intenzívebb edzések válnak lehetségessé. Emellett támogatja az immunrendszer működését, ami hozzájárul a gyorsabb regenerációhoz és az általános jóléthez edzés során.

Emlékeztető

Bevetted már a napi kreatin adagod?

Nem
Igen

Vásárlóink visszajelzései

Próbáld ki te is 
a GymBeam Crea7in kreatin port! 

Havita család

Prémium az Egészségmegőrzésben